Waterglass Tower

Ben jij opzoek naar iets excentrieks? Wil je wat anders als middenstukken op de tafels van jouw gasten dan een kandelaar of een vaas met bloemen? Dan is de Glasswater Tower iets voor jou. De Glass water tower is een toren van drie glazen bollen met water en rozen met een totale hoogte van 60 cm. Dit middenstuk kom je zelden tegen in de trouwbranche en zorgt ervoor dat jij iets unieks hebt. 

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.

    [instagram-feed]