Water glass tower

Ben jij opzoek naar iets excentrieks? Wil je wat anders als centerpiece op de tafels van jouw gasten dan een kandelaar of een vaas met bloemen? Dan is de Glass water tower iets voor jou. De Glass water tower is een toren van drie glazen bollen met water en rozen met een totale hoogte van 60 cm. Deze centrepiece kom je zelden tegen in de trouwbranche en zorgt ervoor dat jij iets unieks hebt. Ben jij al overtuigd? Bekijk hieronder de collectie in de kleuren: white, roze en red.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzondere middenstukken. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen. Het middenstuk is met veel aandacht samengesteld.

Betrouwbaar

Juiste keuze voor middenstukken . Dat is ontzettend moeilijk voor je mooiste dag. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel. Ook in middenstuk keuze.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Heb je vragen over middenstukken? Neem contact op.

Ook bereikbaar via instagram