Wave flowers

Rozen staan over het algemeen symbool voor liefde, vreugde, geluk en genegenheid. Veel mensen kunnen daarom genieten van een mooi paar rozen op tafel. De Wave flower is een mooi stel rozen die je nog leuker kan maken met kaarsen.

Bijzondere Wave flowers

De Wave flower is een bijzonder middenstuk, door haar prachtige vorm en romantische charme. Dit middenstuk trekt echt de aandacht van je gasten. Deze vorm zie je niet vaak en geeft daarom een erg originele uitstraling aan je tafel. Ben je niet overtuigd van ons assortiment Wave flower? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek over je middenstuk d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.