New born

Kies je New Born decoratie

Een gender reveal, babyshower of een kraamfeest of New born  Het maakt niet uit welke babyfeest je wilt vieren. Een mooi feest voor je prins of prinsesje vieren met je familie, vrienden en dierbaren kan bij BASMA Weddings niet mis gaan. Wij zijn gespecialiseerd in het decoreren van deze heugelijke momenten. Wij luisteren heel goed naar je wensen en aan de hand daarvan ontwikkelen wij het decor dat past bij dit bijzonder moment. Kies daarom je new born decoratie van BASMA Weddings.

New born taart

Taarten

New Born Disney vlinder roze taarttafel

Taarttafels

New Born Beer welkomstbord

Welkomstborden

Ontwikkel je New born decoratie

Voor dit bijzonder moment mag het niet ontbreken dat je jezelf daarin helemaal laat gaan. Het is wellicht je eerste aanwinst. Een bijzonder prinsje of prinsesje. En dat wil je natuurlijk vieren op een mooie aangekleed decor. Het is allemaal mogelijk bij BASMA Weddings. Laat je inspireren door een new born party die wij een tijdje terug mochten organiseren in Amsterdam. Bekijk deze bijzondere movie op onze Youtube Kanaal. Of wat vind je van deze new born babyshower van Saloua’s boy. Kies daarom je new born decoratie van BASMA Weddings.

Hoe werkt het?

Ontdek de New born pagina. Laat ons vooral weten wat jouw wensen zijn voor jouw new born, gender reveal of kinderfeest. De aangegeven prijzen zijn vanaf prijzen voor de verschillende decorstukken. Bij aanpassingen van het decor zijn de prijzen in overleg. Wil je graag je wensen met ons bespreken of ben je niet overtuigd van ons assortiment New born? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek voor je new born decoratie d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment New born

Zekerheden

Hier kun je op rekenen met de new born decoratie

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.