Decor

Decor

Decor is heel belangrijk voor een feest, maar welke decor heb je nodig voor een babyfeest? De ene heeft een hele kleurenthema in gedachte en de andere weet nog helemaal niet hoe alles eruit moet zien, maak je geen zorgen want naast dat BASMA Weddings voor jouw decoratie op het feest zorgt, zijn wij ook heel meedenkend en denken wij graag met je mee om het perfecte feest voor jouw prins of prinsesje te geven.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.