Taarttafels

New Born Taarttafels

Taarttafels hebben wij in alle soorten ontwerpen en kleuren. De verschillende decorstukken die we hiervoor gebruiken zijn uiteraard van hoge kwaliteit en worden netjes voor jouw opgebouwd. Wil je toch andere kleur voor jouw taarttafel? Dat kan zeker bij BASMA Weddings. Wij helpen je graag om jouw babyshower of gender reveal speciaal naar jouw wens te maken. /p>

Bijzondere taarttafels

Taarttafels worden voornamelijk veel gebruikt bij bruiloften. De afgelopen maanden zijn ze erg populair geworden voor de babyshower of gender reveal feestjes. Een taarttafel geeft jouw feest nog een extra tintje en zo krijg je een mooi effect. Wij kunnen ons immers nauwelijks een babyshower of gender reveal voorstellen zonder een prachtige op thema gemaakt taarttafel. Kom je er niet helemaal uit, dan kun je gerust contact opnemen via het onderstaande formulier.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.