Over ons basma

Over ons

Jouw bruiloft, de mooiste dag van je leven! Dat is wat wij met hart en ziel oppakken. Dagelijks, 24/7 want voor ons is BASMA Weddings geen dagelijks werk. Nee het is een passie om dagelijks het beste uit ons te halen. En dat te vertalen in een prachtige mooie dag voor onze bruidsparen.

Laat je inspireren door het verhaal achter BASMA Weddings

Lees meer

BASMA Weddings draagt ook bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit doen wij door onze bedrijfsprocessen zodanig in te richten dat wij rekening houden met het klimaat.

Lees meer

Over ons het verhaal van BASMA Weddings

Bekijk de vacatures en aarzel niet om contact op te nemen. Iedere vacature bestaat uit uit een specifiek takenpakket dat wellicht aansluit bij jouw wensen en talenten. Klik op de afbeelding en ga direct naar onze vacatures.

Lees meer

BASMA Weddings wordt regelmatig gevraagd voor interviews in landelijke media, denk aan NOS & RTL Nieuws.

Lees meer

We houden je privégegevens privé. We doen er alles aan om jouw privégegevens ook echt privé te houden.

Lees meer

De algemene- en verkoopvoorwaarden van BASMA Weddings zijn eerlijk, direct en open.

Lees meer

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.