De voorwaarden

De algemene-, verhuur- en verkoopvoorwaarden van BASMA Weddings zijn eerlijk, direct en open. Lekker kort en duidelijk, zonder moeilijke woorden. Liever de ingewikkelde versie lezen van onze voorwaarden? Bekijk deze door te klikken op algemene voorwaarden,  verhuurvoorwaarden en verkoopvoorwaarden. Deze zijn opgesteld door een jurist. Wij als decorateurs snappen het ook maar net.

1

Definities

We gebruiken geen moeilijke woorden. En blijven graag met beide benen op de grond. Om je hiermee zo goed, helder en duidelijk mogelijk te informeren op je grote dag. Voor ons is maar één definitie belangrijk: de bruid = de koningin!

2

Basma?

Hoi, wij zijn BASMA Weddings! En je kunt ons bereiken via 033-7009703 of via Whatsapp 06-45838505. Kopje koffie drinken kan aan de Reijerscop 27 te Utrecht. Altijd bereikbaar via www.basmaweddings.nl of info@basmaweddings.nl.

3

Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing als je iets bij ons huurt of koopt of al hebt gehuurd of gekocht. We doen ons best om deze algemene voorwaarden onder jouw aandacht te brengen. Er staat in wat we voor jou doen en wat we van je verwachten.

4

Aanbod

We vertellen je altijd eerlijk wat, wanneer en hoe je iets kunt huren of kopen. En natuurlijk wat het kost en of je het kunt afzeggen. Foutje op de productpagina? Daar mag je ons natuurlijk op aanspreken en aan houden. Behalve wanneer het foutje duidelijk een blunder is en je dat van tevoren had kunnen weten. Wij blijven toch mensen.

5

Overeenkomst

We werken elke dag aan een veilige organisatie en webomgeving. Zo kun jij met een gerust hart bij ons huren en kopen. Als je iets bij ons huurt of koopt, krijg je daarvan eerst een bevestiging per e-mail. Na jouw bezoek aan ons en na ontvangst van de aanbetaling, is de overeenkomst definitief. Jouw bruiloft is dan georganiseerd en het kan van jouw to do list.

6

Herroepingsrecht

Soms werkt het gewoon niet tussen jou en de gehuurde of gekochte diensten/ producten. In dat geval kun je er binnen 14 kalenderdagen, nadat je deze middels de overeenkomst hebt vastgelegd, vanaf zien. Je kunt het gehuurde aanpassen naar iets anders of je krijgt je geld terug. “Daarom” accepteren wij ook als reden.

7

Retourneren

Gehuurde diensten kun je helaas niet retourneren na afname en na het verstrijken van de bedenktijd van 14 kalenderdagen. Dit geldt niet voor gekochte producten. Denk bijvoorbeeld aan vazen en zijden bloemen. Droogijs kun je ook niet terugbrengen/ retourneren.

8

Bedenktijd

Wij doen allemaal weleens impuls aankopen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom hebben wij bedenktijd in het leven geroepen. Je hebt bij BASMA Weddings 14 kalenderdagen de tijd om je overeenkomst kosteloos op te zeggen. Is deze periode voorbij, dan kunnen wij helaas niets meer betekenen.

9

Pandemieën

Wat wij voor onmogelijk hielden is helaas realiteit geworden. Covid-19 kwam en bijna alles ging niet meer door. Wij kunnen bij annulering helaas jouw aanbetaling niet teruggeven, maar we kunnen wel veel betekenen. Denk aan de trouwdatum eindeloos verzetten of een tegoedbon. Lees hier alles over in artikel 8 van onze voorwaarden.

10

Tarief

Alle tarieven staan vermeld bij de producten in onze winkel. Deze zijn niet altijd inclusief alle accessoires zoals vertoond op de afbeelding. Informeer goed naar het product of de dienst en de bijbehorende accessoires alvorens je overgaat tot online bestellen of huren. Niets is frustrerender voor ons dan een klant wiens verwachtingen niet waargemaakt kunnen worden.

11

Belofte

We doen wat we beloven. En we zijn altijd eerlijk tegen je. Maar wij blijven mensen en kunnen natuurlijk een foutje maken. In dat geval doen wij er alles aan om dit zo snel mogelijk te herstellen of anders te compenseren. Jij hebt recht op een goed product en/of dienst. Punt. Is er toch iets mee aan de hand? Dan lossen we dit natuurlijk voor je op. Hierbij volgen we altijd de wet.

12

Bezorging

We doen er alles, maar dan ook écht alles aan om jou blij te maken. Daar zijn we zelfs een beetje obsessief in. Tijd = Tijd & Afspraak = Afspraak. En je hoeft echt niet bang te zijn dat we niet op tijd komen voor je grote dag. Wij nemen zelfs ruim de tijd om pech of een openstaande brug op te vangen. En als het echt misgaat, dan hebben we écht een goede reden.

13

Betaling

Zodra jouw wensen definitief zijn, stellen wij een overeenkomst op. Deze overeenkomst zullen wij tijdens onze afspraak beide ondertekenen of we sturen het op voor een digitale krabbel. De aanbetaling is 50% van de totale som uit de overeenkomst. En deze krijg je helaas niet terug, tenzij een annulering binnen 14 kalenderdagen bedenktijd gedaan wordt. Ook bij pandemieën en epidemieën krijg je helaas de aanbetaling niet terug.

14

Klachten

Heb je een klacht? Dat vinden we heel vervelend. Zo vervelend zelfs, dat we verschillende noodplannen klaar hebben liggen voor het geval jij een klacht hebt. Zo weten we zeker dat we dit zo snel en goed mogelijk voor je kunnen oplossen. Laat het ons snel weten als je een klacht hebt en omschrijf het probleem zo duidelijk mogelijk. Dan kunnen we je het beste helpen. Je krijgt uiterlijk binnen 2 werkdagen antwoord van ons.

15

Geschillen

Komen we er écht niet uit? Wat wij echt onmogelijk achten, want wij blijven proberen om samen tot een oplossing te komen zodat wij toch met een glimlach afscheid kunnen nemen van elkaar. Lukt het echt niet om te een oplossing te komen, dan kun je besluiten de zaak binnen 2 maanden voor te leggen aan de kantonrechter. Dat zouden we echt heel jammer vinden. Maar we respecteren je keuze.

Ervaringen

Klanten en businesspartners over de voorwaarden

Zekerheden

De meubilair op je bruiloft.

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Heb je vragen over de voorwaarden?