Het verhaal

Het verhaal

Het verhaal achter BASMA Weddings. BASMA staat voor glimlach in het Arabisch en dat is uiteindelijk ons doel op elke grote dag van ieder bruidspaar. BASMA Weddings is in september 2008 opgericht door Wadei Laroussi. Destijds een ambitieuze marketeer bij Ditzo en decoratie, styling en muziek hobbyist.

BASMA is begonnen als DJ BASMA. Ja… ☺️ je hoort het goed. Dat is het verhaal. Wij zijn gestart als DJ op Marokkaanse bruiloften en dat deden wij met een team van twee super leuke dames en Wadei Laroussi op de achtergrond. Hij verzorgde de apparatuur, de muziek, het verhaal, de boekingen en alles eromheen. En de dames zorgden voor een gezellig feest door middel van swingende muziek repertoire. Dit was een groot succes en wij verzorgden veel bruiloften per week. Ons geheim? Wij blijven dichtbij onszelf, bij ons verhaal.

Ontwikkeling

Het verhaal is gecontinueerd. Na onze muzikale carrière als DJ BASMA zijn wij langzaam richting de decoratie bewogen, want wij vonden dat een bruiloft bijzonder is. En dat er zoveel valt te doen op de allermooiste dag van de bruid en natuurlijk de bruidegom. Stap voor stap hebben wij stappen ondernomen om steeds meer met decoratie en styling te doen. Het resultaat is een uitgebreid assortiment, entourage van een groot aanbod aan producten, diensten en veel meer.

Toekomst

Het verhaal en onze droom zetten wij door in de toekomst. Wij hebben veel vertrouwen in de toekomst en maken mooie stappen om dagelijks onze bruidsparen blij te maken met onze decoratie, aanpak, service en dat vanuit een bijzonder verhaal. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor de meest bijzondere decoratie en styling op je grote dag. En heb je vragen? Schroom niet om contact op te nemen met BASMA Weddings.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.