Maatschappelijk verantwoord ondernemen

 Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het veranderende klimaat, arbeidsomstandigheden, vergrijzing, diversiteit. Zo maar wat termen die je zou kunnen associëren met maatschappelijk verantwoord ondernemen ofwel MVO. Door in activiteiten en processen rekening te houden met klimaatneutraliteit, circulariteit, inclusiviteit en/of eerlijke ketens onderneemt een bedrijf toekomstbestendig.

Verantwoord een steentje bijdragen

BASMA Weddings draagt ook bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit doen wij doormiddel van onze bedrijfsprocessen zodanig in te richten dat wij rekening houden met het klimaat. In onze personeelsbeleid wordt sterk rekening gehouden met diversiteit en iedere persoon een eerlijk kans geven in bijvoorbeeld de sollicitatieprocedures. Geen mooie woorden, maar daadwerkelijk in de maatschappij staan en een steentje bijdragen waar het echt nodig is. Helpen door te doen. Bekijk onze projecten en initiatieven:

Erkend leerbedrijf

BASMA Weddings verwelkomt dagelijks stagiairs vanuit MBO en HBO onderwijsinstellingen. Afgelopen 2 jaar heeft BASMA Weddings diverse erkenningen ontvangen voor diverse opleidingen. Hieronder een overzicht van de opleidingen waarvoor BASMA Weddings is erkent. De aanname van stagiaires valt onder onze maatschappelijk verantwoord ondernemen beleid.

Marketing

Marketingcommunicatie

Evenementen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen afbeelding

Logistiek

Vacatures logistiek

Schrijf je in voor een gastcollege

Ben je een MBO of HBO onderwijsinstelling en ben je opzoek naar interessant gastcollege op het gebied van ondernemen, marketingcommunicatie, creativiteit, logistiek, facilitaire dienstverlening, empowerment? Schrijf je dan in hieronder en dan nemen wij direct contact met je op. Zo help je BASMA Weddings aan haar Maatschappelijk verantwoord ondernemen aanpak.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.

  Ervaringen

  Klanten en businesspartners aan het woord.

  Zekerheden

  Hier kun je op rekenen.

  Bijzonder

  Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

  Betrouwbaar

  Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

  Behulpzaam

  Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

  Bereikbaar

  Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

  Heb je vragen over onze mvo-beleid, neem gerust contact op.