Media

Media

Regelmatig komt oprichter en eigenaar van BASMA Weddings in het nieuws over diverse trouw gerelateerde onderwerpen. Bekijk een overzicht van interviews met eigenaar van BASMA Weddings.

Klankbord

Wij worden regelmatig benaderd door landelijke media, denk aan NOS of RTL Nieuws om onze ervaringen en expertise over de trouwbranche te delen. Zo heeft BASMA Weddings afgelopen tijd aan diverse interviews in de media meegewerkt. Bekijk hieronder alle interviews en artikelen.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.