+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Restyling

De mooiste dag van je leven verdient prachtige omgeving. Kies uit onze collectie.

Waterfonteinen

DJ LED bar

Plafond drapering

Drapering

Home Trapdecoratie bloemen

Flower stairs

Led trap

LED trap

Witte loper voor de looppad naar de altaar

Lopers

Podium

Podium

Waterfonteinen

Water fountain

Sprookje

BASMA Weddings is erin gespecialiseerd om elke ruimte om te toveren tot een waar bruiloftskasteeltje. Of je nou in een gymzaal, aula of in een budgetruimte trouwt elke ruimte kan omgetoverd worden. BASMA Weddings maakt gebruik van de beste restyling fanaten van Nederland en kunnen binnen een mum van tijd jouw ruimte om toveren tot 1001-nacht.

Design

Door gebruik te maken van chifon is de restylingsmethode simpel en strak te noemen. De hoge lelijke plafond waar allemaal leidingen kriskras doorheen lopen worden weggestopt achter grote stroken stof. De stof wordt zo vastgezet dan geen enkele gast zal kunnen vermoeden dat de originele staat van de ruimte anders is. Onze proffesionals zorgen ervoor dat de kleuren en de lengtes van de stoffen overgaan in de kleuren van de overige decoratiestijl die je gekozen hebt.

Stijlen

Of je nou wel of geen dagdromer bent, wij zijn dit zeker wel en blijven met je meedenken wat het beste past bij jou en de gekozen bruiloftslokatie en blijven graag uniek en stevig in de zaken die wij aanbieden. Als bruidspaar kun je alvast alle lasten rondom de bruilofslocatie naast je neer leggen want BASMA Weddings neemt je alle zorgen over.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil jij authentiek en bijzonder. Onze missie en drijfveren zitten in het uit laten komen van jouw dromen. BASMA Weddings is altijd opzoek naar datgene om jou grote dag een bijzondere draai te geven met als doel je dromen tot een hoger dimensie brengen.

Betrouwbaar

Elke detail is ontzettend belangrijk voor jou. En hoe weet jij of een dienst betrouwbaar is? Luister naar je gevoel, want die laat je nooit in de steek. BASMA Weddings zal niet vragen haar te vertrouwen. Nee, wij laten jou dit ervaren vanaf de eerste ontmoeting tot je vertrek van je wedding ballroom.

Behulpzaam

In een periode waar jij zoveel moet regelen kun je wel wat behulpzaamheid gebruiken. BASMA Weddings neemt veel stress van je over door met je mee te denken. Wij gaan verder dan alleen waarvoor je ons hebt gevraagd. Zo hou je tijd over voor jezelf, je partner en de mooiste dag van je leven.

Bereikbaar

Niets is zo vermoeiend als je dienst niet goed bereikbaar is. Het zorgt voor stress en een onzeker gevoel. BASMA Weddings streeft ernaar om 24 uur per dag, zeven dagen bereikbaar te zijn. Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon, sms, WhatsApp, LinkedIn- Facebook- en Instagram-Messenger.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Je bent 1 stap dichtbij voor
je sprookjes restyling