Sorry, no posts matched your criteria.

Restyling

De mooiste dag van je leven verdient prachtige omgeving. Kies uit onze collectie.

Sprookje

BASMA Weddings is erin gespecialiseerd om elke ruimte om te toveren tot een waar bruiloftskasteeltje. Of je nou in een gymzaal, aula of in een budgetruimte trouwt elke ruimte kan omgetoverd worden. BASMA Weddings maakt gebruik van de beste restyling fanaten van Nederland en kunnen binnen een mum van tijd jouw ruimte om toveren tot 1001-nacht.

Design

Door gebruik te maken van chifon is de restylingsmethode simpel en strak te noemen. De hoge lelijke plafond waar allemaal leidingen kriskras doorheen lopen worden weggestopt achter grote stroken stof. De stof wordt zo vastgezet dan geen enkele gast zal kunnen vermoeden dat de originele staat van de ruimte anders is. Onze proffesionals zorgen ervoor dat de kleuren en de lengtes van de stoffen overgaan in de kleuren van de overige decoratiestijl die je gekozen hebt.

Stijlen

Of je nou wel of geen dagdromer bent, wij zijn dit zeker wel en blijven met je meedenken wat het beste past bij jou en de gekozen bruiloftslokatie en blijven graag uniek en stevig in de zaken die wij aanbieden. Als bruidspaar kun je alvast alle lasten rondom de bruilofslocatie naast je neer leggen want BASMA Weddings neemt je alle zorgen over.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Je bent 1 stap dichtbij voor
je sprookjes bride stage