Restyling

Kies je restyling

De mooiste dag van je leven verdient een prachtige omgeving. BASMA Weddings is erin gespecialiseerd om elke ruimte om te toveren tot een waar bruiloftskasteeltje. Of je nou in een gymzaal, aula of in een budgetruimte trouwt elke ruimte kan omgetoverd worden tot jouw droom locatie

Marokkaanse bruiloft in het bijzonder scheepvaartmuseam

Vloerbekleding

Luxe & allure in restyling

Of je nou wel of geen dagdromer bent, wij zijn dit zeker wel. We blijven met je meedenken wat het beste past bij jou, de gekozen bruiloft locatie en jouw wensen. Wij blijven graag uniek en stevig in de zaken die wij aanbieden. Als bruidspaar kun je alle lasten rondom de decoratie van de bruiloft locatie naast je neer leggen, want BASMA Weddings neemt je alle zorgen van jullie over.

Bruiloft restyling decoratie

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

`

Je bent 1 stap dichtbij voor
je sprookjes restyling