Restyling decoratie

Kies je restyling decoratie

Met onze restyling kun je je trouwlocatie omtoveren tot een paleisje. De mooiste dag van je leven verdient een prachtige omgeving. BASMA Weddings is erin gespecialiseerd om elke ruimte om te toveren tot een waar bruiloftskasteeltje. Of je nou in een gymzaal, aula of in een budgetruimte trouwt elke ruimte kan omgetoverd worden tot jouw droom locatie. Wij doen dit al jaren in diverse locaties in Nederland, Belgie & Duitsland. Bekijk bijvoorbeeld een make-over die wij in de Brabanthalen hebben gedaan voor een bruidspaar. Kies daarom je restyling bij BASMA Weddings.

Luxe & allure in restyling

Of je nou wel of geen dagdromer bent, wij zijn dit zeker wel. We blijven met je meedenken wat het beste past bij jou, de gekozen bruiloft locatie en jouw wensen. Wij blijven graag uniek en stevig in de zaken die wij aanbieden. Als bruidspaar kun je alle lasten rondom de decoratie van de bruiloft locatie naast je neer leggen, want BASMA Weddings neemt je alle zorgen van jullie over.

Restyling volledig op maat

Restyling volledig op maat is ook één van de mogelijkheden bij BASMA Weddings. Naast het assortiment kunnen wij op maat gemaakte concepten met bijbehorende accessoires ontwikkelen. Dan ben je uniek op je grote dag met een persoonlijk en eigen bride stage. Laat je inspireren op onze thema’s pagina. En laat je restyling volledig op maat maken. Op die pagina vind je veel meer bride stages ingedeeld naar concept. Denk bijvoorbeeld het bijzonder thema bohemian of botanische tuinen. Je begeeft je als het ware in de natuur in je ballroom doormiddel van deze bruiloft decoratie.

Aanpak

Zo pakken wij het aan!

Bel, e-mail of whatsapp ons

Online bestellen of plan een intake

Bij de intake komen alle wensen aan bod

Na de intake sturen wij een offerte

Alle afspraken op papier. Deal!

Werkwijze

Tot op de puntjes alles in orde!

Wij nemen al het werk uit handen.

Wij verzorgen je wensen

Wij werken met een glimlach

Het resultaat is sprookje...

Na afloop alles netjes opgeruimd

Extra’s

De extra’s inclusief bij restyling:

Alles tot de puntjes verzorgd

Schoon & gestreken natuurlijk

Wij meten alles af voor het beste

Letten op iedere detail

Je herkent je locatie niet meer

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord over restyling.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen met onze restyling

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

`

Wij staan je graag persoonlijk te woord.