Bogen & Togen

bogen & Togen

BASMA Weddings is erin gespecialiseerd om elke ruimte om te toveren tot een waar bruiloftskasteeltje. Of je nou in een gymzaal, aula of in een budgetruimte trouwt elke ruimte kan omgetoverd worden. Maak je ceremonie nog intiemer door plaats te nemen onder de toog of creëer een duidelijke ingang door gebruik te maken van een boog

Hoe werkt het?

Ben je nog niet overtuigd van de uitstraling van je locatie? Wij van BASMA Weddings weten daar wel raad mee. Bespreek met ons je wensen voor de restyling van je locatie en wij zorgen ervoor dat je locatie wordt omgetoverd tot een echt bruiloft kasteeltje. Prijzen van de diverse restyling producten zijn afhankelijk van de grootte van je locatie en het aantal gasten. Plan een intake gesprek met ons over je restyling wensen d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.