Bruidsduiven & vlinders

Bruidsduiven & vlinders

Creëer een intiem moment met je gasten door bruidsduiven of vlinders los te laten. Doe dit samen als bruidspaar of laat ze los met je getuige, kinderen of een ander belangrijk persoon op je grote dag. Witte bruidsduiven zijn een perfect symbool voor de eenheid van een huwelijk. Duiven zijn namelijk partners voor het leven. Het loslaten van bruidsduiven staat voor voorspoed, wederzijdse trouw, vrede en geluk. Vlinders zijn er genoeg in je buik op je grote dag, maar wist je dat je ook vlinders kan loslaten op je bruiloft? Vlinders staan symbool voor een nieuw begin, vreugde en geluk.

Bruidsvlinders

Bruidsvlinders

Aanpak

Zo pakken wij het aan!

Whatsapp, bel of mail jouw bijzondere wensen

Online je bestelling plaatsen of een intake plannen

In het intakegesprek gaan wij uitgebreid in op je wensen

Na de intake sturen wij een offerte

Alle afspraken op papier. Wel zo belangrijk. Geregeld

Werkwijze & levering

Tot op de puntjes alles in orde!

Nemen al het werk uit handen. Wel zo handig!

Je wensen worden geleverd & opgebouwd

Alle doen met een glimlach. Zo doen wij dat!

Het resultaat is een plaatje, boven verwachting

Na afloop wordt alles weer netjes opgehaald!

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Kan je geen keuze maken?
Wij helpen je graag…