Huisdecoratie

Huisdecoratie

BASMA Weddings is erin gespecialiseerd om elke ruimte om te toveren tot een waar bruiloftskasteeltje. Wil je kleine aanpassingen in of rondom je huis of kies je voor huisdecoratie waardoor je huis volledig wordt omgetoverd in een sprookjes locatie. Om je te helpen bij de keuzes heeft BASMA Weddings ter inspiratie enkele beelden samengesteld

Buitenshuis
Binnenshuis
Marrakesh in huis

Hoe werkt het?

Wil je (een deel van) je bruiloft thuis vieren? Wij van BASMA Weddings weten daar wel raad mee. Bespreek met ons je wensen voor huisdecoratie en wij zorgen ervoor dat je huis wordt omgetoverd tot een echt bruiloft kasteeltje. Prijzen van de diverse restyling producten zijn afhankelijk van de grootte van je huis en het aantal gasten. Plan een intake gesprek met ons over je restyling wensen d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.