Lopers

Lopers

BASMA Weddings is erin gespecialiseerd om elke ruimte om te toveren tot een waar bruiloftskasteeltje. Of je nou in een gymzaal, aula of in een budgetruimte trouwt elke ruimte kan omgetoverd worden. Maak je entree over een van deze prachtige lopers

Hoe werkt het?

Ben je nog niet overtuigd van de uitstraling van je locatie? Wij van BASMA Weddings weten daar wel raad mee. Bespreek met ons je wensen voor de lopers en de restyling van je locatie en wij zorgen ervoor dat je locatie wordt omgetoverd tot een echt bruiloft kasteeltje. Prijzen van de diverse restyling producten zijn afhankelijk van de grootte van je locatie en het aantal gasten. Plan een intake gesprek met ons over je restyling wensen d.m.v. het formulier onderaan de pagina. De tarieven van de lopers zijn per vierkante meter.

Aanpak

Zo pakken wij het aan!

Whatsapp, bel of mail jouw bijzondere wensen

Online je bestelling plaatsen of een intake plannen

In het intakegesprek gaan wij uitgebreid in op je wensen

Na de intake sturen wij een offerte

Alle afspraken op papier. Wel zo belangrijk. Geregeld.

Werkwijze & levering

Tot op de puntjes alles in orde!

Nemen al het werk uit handen. Wel zo handig!

Je wensen worden geleverd & gebouwd

Alles doen met een glimlach. Zo doen wij dat!

Het resultaat is een plaatje, boven verwachting

Na afloop wordt alles weer netjes opgehaald!

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Kan je geen keuze maken?
Wij helpen je graag…