Kies je servies en glaswerk

Kies je servies & glaswerk

Wil je je trouwlocatie omtoveren tot een sprookje en je gasten verrassen? Speciaal voor jouw grote dag heeft BASMA Weddings haar bruiloft thema’s ook uitgebreid met bijbehorende tafeldecoratie. De juiste tafellinnen, servies, glaswerk en bestek in diverse mogelijkheden. Bekijk het assortiment aan servies & glaswerk van BASMA Weddings voor een onvergetelijke dag.

Home Bohemian Servies & glaswerk

Bohemian vanaf €15,75

Bruiloft decoratie Botanisch servies & glaswerk

Botanisch vanaf €14,75

Servies en glaswerk Delftse tafeldecoratie

Delftse Glorie vanaf €16,75

Home Wonderland Servies & glaswerk

Winter Wonderland vanaf €14,75

Home Bollywood servies & glaswerk

Bollywood vanaf €14,75

Home Minimalistisch Servies & glaswerk

Minimalistisch vanaf €15,75

Bruiloft decoratie Libanese Servies & glaswerk

Libanese vanaf 20,75

Bruiloft decoratie Versailles servies & glaswerk

Versailles vanaf €16,75

Home Marrakech Servies & glaswerk

Marrakech vanaf €22,75

Luxe & allure in servies & glaswerk

De inrichting van je trouwlocatie bepaald de uitstraling en uiteindelijk het visitekaartje die je mee wilt geven aan je grote dag. Daarom heeft BASMA Weddings bijzonder creaties aan servies & glaswerk voor je grote dag. Ben je niet overtuigd van onze assortiment servies & glaswerk? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek over je servies & glaswerk d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Hoe werkt het?

Ben je niet gecharmeerd van het servies en glaswerk van je trouwlocatie of catering die je hebt ingehuurd? No worries. Bij BASMA Weddings hebben wij een oplossing. Kies het concept voor servies en glaswerk, vervolgens de aantallen en laat de rest aan ons over. Wij komen op je grote dag, zorgen dat alles netjes wordt gepresenteerd aan tafel. Aan het einde van je wedding nemen wij alles weer mee. Hoe gaaf is dat. Je hoeft niets aan te raken, af te wassen etc. etc. Je hoeft alleen maar te genieten van een koninklijke uitstraling van een mooi gedecoreerde tafel voor je lieve gasten.

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder servies & glaswerk. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen. Het servies & glaswerk is met veel aandacht samengesteld.

Betrouwbaar

Juiste keuze voor servies & glaswerk. Dat is ontzettend moeilijk voor je mooiste dag. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel. Ook in servies & glaswerk keuze.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Heb je vragen over servies & glaswerk?