Kies je servies & glaswerk

Wil je je trouwlocatie omtoveren tot een sprookje en je gasten verrassen? Speciaal voor jouw grote dag heeft BASMA Weddings haar bruiloft thema’s ook uitgebreid met bijbehorende servies en glaswerk. De juiste tafellinnen, servies, glaswerk en bestek in diverse mogelijkheden. Bekijk het assortiment aan servies & glaswerk van BASMA Weddings voor een onvergetelijke dag.

Luxe & allure in servies & glaswerk

De inrichting van je trouwlocatie bepaald de uitstraling en uiteindelijk het visitekaartje die je mee wilt geven aan je grote dag. Daarom heeft BASMA Weddings bijzonder creaties aan servies & glaswerk voor je grote dag. Ben je niet overtuigd van onze assortiment servies & glaswerk? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek over je servies & glaswerk d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Hoe werkt het?

Ben je niet gecharmeerd van het servies en glaswerk van je trouwlocatie of catering die je hebt ingehuurd? No worries. Bij BASMA Weddings hebben wij een oplossing. Kies het concept voor servies en glaswerk, vervolgens de aantallen en laat de rest aan ons over. Wij komen op je grote dag, zorgen dat alles netjes wordt gepresenteerd aan tafel. Aan het einde van je wedding nemen wij alles weer mee. Hoe gaaf is dat. Je hoeft niets aan te raken, af te wassen etc. etc. Je hoeft alleen maar te genieten van een koninklijke uitstraling van een mooi gedecoreerde tafel voor je lieve gasten.

Aanpak

Zo pakken wij het aan!

Bel, e-mail of whatsapp ons

Online bestellen of plan een intake

Bij de intake komen alle wensen aan bod

Na de intake sturen wij een offerte

Alle afspraken op papier. Deal!

Werkwijze

Tot op de puntjes alles in orde!

Wij nemen al het werk uit handen.

Wij verzorgen je wensen

Wij werken met een glimlach

Het resultaat is sprookje...

Na afloop alles netjes opgeruimd

Extra’s

De extra’s inclusief bij de stages:

Verras je gasten hiermee

Glashelder & schoon geleverd

Geen beschadigen of krassen

Bijzonder & royale uitstraling

Na gebruik hoef je niet af te wassen

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen met het servies & glaswerk assortiment

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Heb je vragen over servies & glaswerk?