+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Delftse Glorie servies en glaswerk

Delftse Glorie servies & glaswerk

Speciaal voor jouw grote dag heeft BASMA Weddings voor jouw luxueuze Delftse Glorie bruiloft een uitgebreide tafeldecoratie samengesteld. Dit bestaat uit bijpassend tafellinnen, borden, glazen en bestek en is exclusief middenstuk. Je kunt onze middenstukken hier bekijken.

Servies en glaswerk Delftse bord
Servies en glaswerk Delftse bord
Servies en glaswerk Delftse bord
Servies en glaswerk Delftse gebaksbord
Servies en glaswerk Delftse Kop & schotel
Servies en glaswerk Delftse soepkom
Servies en glaswerk Tafel bestek verzilverd
Servies en glaswerk Delftse waterglas
Servies en glaswerk Delftse wijnglas

Tarieven Delftse Glorie servies & glaswerk

Je tafels decoreren met Delftse Glorie servies en glaswerk door BASMA Weddings is al mogelijk vanaf €16,75 per gast bij een minimale afname vanaf 150 gasten. Dit is een compleet verzorgde tafel inclusief bijpassend tafellinnen,gebaksbord, kop & schotel, voorgerecht bord, tussengerecht bord, hoofdgerecht bord, soepkom, bestek en glaswerk. Bekijk hieronder de overige tarieven bij een afname tot en vanaf 50 gasten.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder meubilair. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen. Het meubilair is met veel aandacht samengesteld.

Betrouwbaar

Juiste keuze voor meubilair. Dat is ontzettend moeilijk voor je mooiste dag. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel. Ook in meubilair keuze.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Heb je vragen over servies & glaswerk? Neem contact op.