Libanese servies en glaswerk

Libanese servies & glaswerk

Speciaal voor jouw grote dag heeft BASMA Weddings voor jouw luxueuze Libanese bruiloft een uitgebreide tafeldecoratie samengesteld. Dit bestaat uit bijpassend tafellinnen, borden, glazen en bestek en is exclusief middenstuk.

Servies en glaswerk Libanees plat bord
Servies en glaswerk Libanees Bord blue
Servies en glaswerk Libanees soepkom
Servies en glaswerk Tafel bestek verzilverd
Servies en glaswerk Libanees waterglas
Servies en glaswerk Wijnglas, 52,2 cl

Tarieven Libanese servies & glaswerk

Je tafels decoreren met Libanese servies en glaswerk door BASMA Weddings is al mogelijk vanaf €20,75 per gast bij een minimale afname vanaf 150 gasten. Dit is een compleet verzorgde tafel inclusief bijpassend tafellinnen, voorgerecht bord, hoofdgerecht bord, kom, bestek en glaswerk. Bekijk hieronder de overige tarieven bij een afname tot en vanaf 50 gasten.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.