Instagram

Welkom op onze Instagram. Wij plaatsen wekelijks en soms zelfs dagelijks impressies van ons werk. Volg BASMA Weddings en blijf op de hoogte. Bekijk hieronder het meest recente werk.

YouTube

Als je je oriënteert op je bruiloft, dan wil je ook live een video zien van de mooiste decoratie. Daarom speciaal voor jou onze Youtube kanaal met live impressies van veel bruiloften. Het betreft een veelheid aan stijlen, zodat je een goed beeld krijgt van wat BASMA Weddings te bieden heeft.

Zekerheden

Hier kan je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en te doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat ieder detail telt. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou tevreden te maken.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand gaan heel ver. Wij ontstressen door net iets meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat het totaalplaatje van je bruiloft op orde is en niet alleen ons aandeel.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn individuen met een privé-leven, maar wij doen ons best om 24/7 bereikbaarheid te realiseren.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Je bent 1 stap verwijderd van
je sprookjes bride stage