+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Instagram

Welkom op onze Instagram. Wij plaatsen wekelijks en soms zelfs dagelijks impressies van ons werk. Volg BASMA Weddings en blijf op de hoogte. Bekijk hieronder het meest recente werk.

YouTube

Als je je oriënteert op je bruiloft, dan wil je ook live een video zien van de mooiste decoratie. Daarom speciaal voor jou onze Youtube kanaal met live impressies van veel bruiloften. Het betreft een veelheid aan stijlen, zodat je een goed beeld krijgt van wat BASMA Weddings te bieden heeft.

[rev_slider alias=”youtube-stream”]

Zekerheden

Hier kan je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil jij authentiek en bijzonder. Onze missie en drijfveren bestaan uit het laten uitkomen van jouw dromen. BASMA Weddings is altijd op zoek naar datgene om jouw grote dag een bijzondere draai te geven met als doel jouw dromen naar een hogere dimensie te brengen.

Betrouwbaar

Ieder detail is ontzettend belangrijk voor jou. En hoe weet jij of een ingehuurd dienst betrouwbaar is? Luister naar je gevoel, want die laat je nooit in de steek. BASMA Weddings zal niet vragen haar te vertrouwen. Nee, wij laten jou dit ervaren vanaf de eerste ontmoeting tot je vertrek vanuit de wedding ballroom.

Behulpzaam

In een periode waarin jij zoveel moet regelen, kan je wel wat behulpzaamheid gebruiken. BASMA Weddings neemt veel stress van je over door met je mee te denken. Wij gaan verder dan alleen waarvoor je ons hebt gevraagd. Zo houd je tijd over voor jezelf, je partner en de mooiste dag van je leven.

Bereikbaar

Niets is zo vermoeiend als je dienst niet goed bereikbaar is. Het zorgt voor stress en een onzeker gevoel. BASMA Weddings streeft ernaar om 24 uur per dag, zeven dagen bereikbaar te zijn. Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon, sms, WhatsApp, LinkedIn- Facebook- en Instagram-Messenger.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Heb je ideeën op het gebied van
social media? Wij horen graag van je