+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Instagram

Welkom op onze Instagram. Wij plaatsen wekelijks en soms zelfs dagelijks impressies van ons werk. Volg BASMA Weddings en blijf op de hoogte. Bekijk hieronder het meest recente werk.

YouTube

Als je je oriënteert op je bruiloft, dan wil je ook live een video zien van de mooiste decoratie. Daarom speciaal voor jou onze Youtube kanaal met live impressies van veel bruiloften. Het betreft een veelheid aan stijlen, zodat je een goed beeld krijgt van wat BASMA Weddings te bieden heeft.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil jij authentiek en bijzonder. Onze missie en drijfveren zitten in het uit laten komen van jouw dromen. BASMA Weddings is altijd opzoek naar datgene om jou grote dag een bijzondere draai te geven met als doel je dromen tot een hoger dimensie brengen.

Betrouwbaar

Elke detail is ontzettend belangrijk voor jou. En hoe weet jij of een dienst betrouwbaar is? Luister naar je gevoel, want die laat je nooit in de steek. BASMA Weddings zal niet vragen haar te vertrouwen. Nee, wij laten jou dit ervaren vanaf de eerste ontmoeting tot je vertrek van je wedding ballroom.

Behulpzaam

In een periode waar jij zoveel moet regelen kun je wel wat behulpzaamheid gebruiken. BASMA Weddings neemt veel stress van je over door met je mee te denken. Wij gaan verder dan alleen waarvoor je ons hebt gevraagd. Zo hou je tijd over voor jezelf, je partner en de mooiste dag van je leven.

Bereikbaar

Niets is zo vermoeiend als je dienst niet goed bereikbaar is. Het zorgt voor stress en een onzeker gevoel. BASMA Weddings streeft ernaar om 24 uur per dag, zeven dagen bereikbaar te zijn. Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon, sms, WhatsApp, LinkedIn- Facebook- en Instagram-Messenger.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Heb je ideeën op het gebied van
social media? Wij horen graag van je