+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Special Effects

Kies jouw Special Effects

De mooiste dag van je leven verdient prachtige special effects. Kies uit onze collectie.

Special effect Laaghangend rook

Laaghangende rook

Special effect vuurwerkfontein

VuurwerkB

Bruiloft decoratie Droogijs kopen verpakt

Droogijs

Special effect confetti

Confetti

Special effect bubble blower

Bubble blower

Nimbus droogijsmachine

Machines

Sprookje

Special effects zijn er om de kers op de taart te zetten. Ze zorgen ervoor dat jouw bruiloft net dat ene extraatje krijgt waardoor jouw gasten er nog dagen, weken en zelfs maanden over zullen napraten. BASMA Weddings heeft de verschillende type effecten onderzocht die gecreëerd kunnen worden op een bruiloft. Wij kunnen je verzekeren dat de markt in dezen zo breed is dat het haast onmogelijk is om alles in huis te halen. Tóch probeert BASMA Wedings dat wel te realiseren, zodat jij alle keuze hebt. Jouw sprookje begint in onze ogen bij romantiek, licht en vuurwerk. Wij kunnen je helpen om jouw droombruiloft naar een hoger niveau te tillen door de juiste special effects te introduceren.

Design

Het design van de special effects is echt iets van de moderne tijd. De zaalverhuur van de dag van vandaag kent hoge plafonds en balustrades en dat is dan exact waar BASMA Weddings naar op zoek is geweest. BASMA Weddings is van mening dat de ruimte waar jij de mooiste dag van je leven viert, optimaal te benutten en te vullen is. De special effects worden in de meeste gevallen gebruikt bij de intrede van de zaal, bij de eerste dans of juist de laatste dans. BASMA Weddings heeft gekozen voor een goede kwaliteit van alle producten die zij aanbiedt en kan jou garanderen dat het assortiment aan vuurwerksoorten oneindig is. Ook als er een balustrade in jouw trouwzaal aanwezig is, is het een verrijking om vuurwerk in watervaleffect of ronddraaiende vuurwerk af te schieten.

Stijlen

Naast vuurwerk is het ook mogelijk om voor een zachter karakter te gaan wat de special effects betreft. Je kan kiezen tussen romantisch hoge of lage rook, confetti in verschillende kleuren en formaten en zelfs een bellenblaasmachine die belletjes de lucht in schiet. Heb jij een andere gedachte bij special effects die BASMA Weddings nog niet in het assortiment heeft opgenomen, dan nodigt BASMA Weddings je uit om jouw gedachtenspinsel met ons te delen. Wij zorgen ervoor dat we het dan in ons assortiment opnemen.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil jij authentiek en bijzonder. Onze missie en drijfveren zitten in het uit laten komen van jouw dromen. BASMA Weddings is altijd opzoek naar datgene om jou grote dag een bijzondere draai te geven met als doel je dromen tot een hoger dimensie brengen.

Betrouwbaar

Elke detail is ontzettend belangrijk voor jou. En hoe weet jij of een dienst betrouwbaar is? Luister naar je gevoel, want die laat je nooit in de steek. BASMA Weddings zal niet vragen haar te vertrouwen. Nee, wij laten jou dit ervaren vanaf de eerste ontmoeting tot je vertrek van je wedding ballroom.

Behulpzaam

In een periode waar jij zoveel moet regelen kun je wel wat behulpzaamheid gebruiken. BASMA Weddings neemt veel stress van je over door met je mee te denken. Wij gaan verder dan alleen waarvoor je ons hebt gevraagd. Zo hou je tijd over voor jezelf, je partner en de mooiste dag van je leven.

Bereikbaar

Niets is zo vermoeiend als je dienst niet goed bereikbaar is. Het zorgt voor stress en een onzeker gevoel. BASMA Weddings streeft ernaar om 24 uur per dag, zeven dagen bereikbaar te zijn. Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon, sms, WhatsApp, LinkedIn- Facebook- en Instagram-Messenger.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Nog 1 stap verwijderd van je
sprookjes special effects