Kies jouw Special Effects

De mooiste dag van je leven verdient prachtige special effects. Kies uit onze collectie.

Sprookje

Special effects zijn er om de kers op de taart te zetten. Ze zorgen ervoor dat jouw bruiloft net dat ene extraatje krijgt waardoor jouw gasten er nog dagen, weken en zelfs maanden over zullen napraten. BASMA Weddings heeft de verschillende type effecten onderzocht die gecreëerd kunnen worden op een bruiloft. Wij kunnen je verzekeren dat de markt in dezen zo breed is dat het haast onmogelijk is om alles in huis te halen. Tóch probeert BASMA Wedings dat wel te realiseren, zodat jij alle keuze hebt. Jouw sprookje begint in onze ogen bij romantiek, licht en vuurwerk. Wij kunnen je helpen om jouw droombruiloft naar een hoger niveau te tillen door de juiste special effects te introduceren.

Design

Het design van de special effects is echt iets van de moderne tijd. De zaalverhuur van de dag van vandaag kent hoge plafonds en balustrades en dat is dan exact waar BASMA Weddings naar op zoek is geweest. BASMA Weddings is van mening dat de ruimte waar jij de mooiste dag van je leven viert, optimaal te benutten en te vullen is. De special effects worden in de meeste gevallen gebruikt bij de intrede van de zaal, bij de eerste dans of juist de laatste dans. BASMA Weddings heeft gekozen voor een goede kwaliteit van alle producten die zij aanbiedt en kan jou garanderen dat het assortiment aan vuurwerksoorten oneindig is. Ook als er een balustrade in jouw trouwzaal aanwezig is, is het een verrijking om vuurwerk in watervaleffect of ronddraaiende vuurwerk af te schieten.

Stijlen

Naast vuurwerk is het ook mogelijk om voor een zachter karakter te gaan wat de special effects betreft. Je kan kiezen tussen romantisch hoge of lage rook, confetti in verschillende kleuren en formaten en zelfs een bellenblaasmachine die belletjes de lucht in schiet. Heb jij een andere gedachte bij special effects die BASMA Weddings nog niet in het assortiment heeft opgenomen, dan nodigt BASMA Weddings je uit om jouw gedachtenspinsel met ons te delen. Wij zorgen ervoor dat we het dan in ons assortiment opnemen.

Zekerheden

Hier kan je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en te doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat ieder detail telt. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou tevreden te maken.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand gaan heel ver. Wij ontstressen door net iets meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat het totaalplaatje van je bruiloft op orde is en niet alleen ons aandeel.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn individuen met een privé-leven, maar wij doen ons best om 24/7 bereikbaarheid te realiseren.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Je bent 1 stap verwijderd van
je sprookjes special effects