Kies jouw Special Effects

De mooiste dag van je leven verdient prachtige special effects. Kies uit onze collectie.

Sprookje

Special effects zijn er om net de kerst op de taart te zetten. Ze zorgen ervoor dat jouw bruiloft net dat ene extraatje krijgt waardoor jouw gasten nog dagen, weken en zelfs maanden over zullen napraten. BASMA Weddings heeft maandenlang gebrainstormd over de verschillende vormen van effecten die gecreëerd kunnen worden op een bruiloft. Wij kunnen je verzekeren dat de markt in dezen zo breed is dat het haast onmogelijk is om alles in huis te halen. Jouw sprookje begint in onze ogen bij romantiek, licht en vuurwerk. Je sprankelt de hele dag door en wij kunnen je helpen om jouw droombruiloft tot een hoger level te brengen.

Design

Het design van de special effects zijn echt iets voor de moderne tijd. De zaalverhuur van de dag van vandaag kent hoge plafonds en balustrades en dat is dan exact waar BASMA Weddings naar opzoek is geweest. BASMA Weddings is van mening dat de ruimte waar jij de mooiste dag van je leven viert met hen waar je van houdt optimaal te benutten en te vullen. De special effects worden in de meeste gevallen gebruikt bij de intrede van de zaal, bij de eerste dans of de laatste dans. BASMA Weddings heeft ervoor gekozen om te gaan voor hoge kwaliteit van alle producten die zij aanbiedt en kan jou garanderen dat het assortiment aan vuurwerksoorten jou hoofd als bruidspaar kan doen tollen. Ook als je er balustrade in jou zaalhuur zal zijn is het een verrijking voor jouw hersenpan als je weet dat het mogelijk is om vuurwerk in watervaleffect, vuurwerk hebt die op de beat van de muziek afspeelt en dat het zelfs mogelijk is om ronddraaiende vuurwerk af te schieten.

Stijlen

Naast vuurwerk is het ook mogelijk om voor een zachtere karakter te gaan wat de special effects betreft. Je kunt kiezen tussen romantisch hoge of lage rook, confetti in verschillende kleuren en formaten en zelfs een bellenblaasmachine die belletjes de lucht in schiet. Heb jij een andere gedachten bij special effects die BASMA Weddings nog niet opgenomen heeft in het assortiment dan nodigt BASMA Weddings je uit om jouw gedachtenspinsel met ons te delen.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Je bent 1 stap dichtbij voor
je sprookjes special effects