+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Droogijs kopen

Droogijs kopen

Droogijs kopen online

 Droogijs kopen online kan heel gemakkelijk bij BASMA Weddings. Met droogijs kunnen spectaculaire neveleffecten worden gecreëerd op bruiloften en evenementen en in theaters. Doordat het sublimeert direct overgaat in gasvorm. Zonder eerst te smelten. Daarnaast kun je het goed inzetten voor het transporteren van goederen die koel bewaard moeten worden.

Bruiloft decoratie Droogijs kopen verpakt

Droogijs onverpakt

Special effect Droogijs

Droogijs verpakt

Droogijs kopen Veiligheid accessoires

Veiligheid accessoires

Laaghangend rook effecten

Gebruik van droogijs

Kooldioxidesneeuw (vast CO2), ook bekend als ‘droogijs’. En is een zeer effectief koelmiddel dat gemakkelijk in het gebruik is en voor uiteenlopende doeleinden. Het is ideaal voor gekoeld transport van melkproducten, vlees, diepgevroren producten en andere beperkt houdbare waren. Het is ook van onschatbare waarde in de voedselverwerkende industrie. Denk bijvoorbeeld om warmtegevoelige producten te koelen tijdens het malen, voor het krimpverpakken van voeding. En het vacuümverpakking met behulp van koude vallen. CO2-pellets zijn tevens ideaal voor het droogijs stralen (reinigen) van machines. Verder kunnen met droogijs spectaculaire neveleffecten worden gecreëerd op feesten en in theaters, doordat het sublimeert (direct overgaat in gasvorm, zonder eerst te smelten).

Bruiloft van Jalal Oba & Stapanie bride stages

Eigenschappen van droogijs

Wat maakt droogijs een bijzonder middel dat inzetbaar is voor diverse doeleinden. Het middel is smaak- en geurloos, er ontstaan geen residu, dankzij sublimatie en het is vrij van ziektekiemen en bacteriën. Het is niet giftig, onbrandbaar en gemakkelijk te beheersen, want het is zwaarder dan lucht. Het is meer dan drie keer zo koud. Je kunt Droogijs kopen online bij BASMA Weddings.

Decoratie met droogijs

Droogijs kopen assortiment

Wij bieden een grote verscheidenheid aan droogijs producten en apparatuur op maat voor een efficiënte productie van koolzuursneeuw en snelle koeltoepassingen. Al onze cryogene apparatuur is ontworpen voor de hoogste efficiëntie en voldoet aan de hoogste hygiëne normen. Droogijs kopen online bij BASMA Weddings kun je direct bestellen

Het assortiment van droogijs

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil jij authentiek en bijzonder. Onze missie en drijfveren zitten in het uit laten komen van jouw dromen. BASMA Weddings is altijd opzoek naar datgene om jou grote dag een bijzondere draai te geven met als doel je dromen tot een hoger dimensie brengen.

Betrouwbaar

Elke detail is ontzettend belangrijk voor jou. En hoe weet jij of een dienst betrouwbaar is? Luister naar je gevoel, want die laat je nooit in de steek. BASMA Weddings zal niet vragen haar te vertrouwen. Nee, wij laten jou dit ervaren vanaf de eerste ontmoeting tot je vertrek van je wedding ballroom.

Behulpzaam

In een periode waar jij zoveel moet regelen kun je wel wat behulpzaamheid gebruiken. BASMA Weddings neemt veel stress van je over door met je mee te denken. Wij gaan verder dan alleen waarvoor je ons hebt gevraagd. Zo hou je tijd over voor jezelf, je partner en de mooiste dag van je leven.

Bereikbaar

Niets is zo vermoeiend als je dienst niet goed bereikbaar is. Het zorgt voor stress en een onzeker gevoel. BASMA Weddings streeft ernaar om 24 uur per dag, zeven dagen bereikbaar te zijn. Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon, sms, WhatsApp, LinkedIn- Facebook- en Instagram-Messenger.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Stel je vraag over droogijs