Store Styling Omar Munie Clothing

Omar Munie Clothing Den Haag

Omar Munie is founded and inspired by Omar Munie, a young and talented Dutch designer who fled his native Somalia at the age of nine after the war. Dedicated to fashion and creativity, Omar Munie designed and sold his first bags while still in college. Omar Munie is een bekende tassenontwerper die op jonge leeftijd gevlucht is uit Somalie, en in Nederland opbloeide tot een groot talent. Hij won meerdere prijzen met zijn zelfgemaakte tassen en verkoopt deze nu in een prachtig pand in Den Haag. De winkel heeft een uniek design en BASMA Weddings werd gevraagd om deel uit te maken van de store-styling voor deze one-of-a-kind store!

Briefing voor de Omar Munie Clothing florwerwall

Ontwikkel voor Omar Munie Clothing store Den Haag een flowerwall met impact. In de winkel van Omar Munie worden niet alleen tassen tentoongesteld, maar is er ook een Munie café waar je een heerlijk kopje koffie of thee kunt drinken bij een speciale zit-area. Een area mede-gedesigned met hulp van BASMA Weddings.

Aanpak van Omar Munie wall

Onze aanpak is altijd persoonlijk. Wij luisteren nauw naar de wensen van de klant en haar doel met de styling van haar store. Vervolgens stellen wij een plan van aanpak op. Omar Munie is een unieke designer, met een eigen unieke smaak. Daarom luisterde wij goed naar wat zijn plannen waren voor de Munie Café Insta Lounge. Er moest een flowerwall komen, achter een bank waar de klant plaats kan nemen voor een kopje koffie. Deze lounge area moest ook Instagram proof zijn en bij de style van de winkel passen. Wij hebben gekozen voor een kleine flowerwall van verschillende witte en roze bloemen en een goud plakaat in het midden met de tekst: “If you can dream it, you can do it”. Via onderstaande stappen zijn wij te werk gegaan:  

  • Stap 1: wij hebben de kleuren bepaald aan de hand van de wensen van de klant. Tevens hebben wij bepaald hoe wij de bloemen aan de wand gaan bevestigen. 
  • Stap 2: de klant kreeg een één vierkante meter sample mee ter beoordeling.
  • Stap 3: Na akkoord op de sample, gingen wij aan de slag met het realiseren van het concept. Dit project heeft in totaal 15 dagen in beslag genomen vanaf gesprek tot aan realisatie.

Het resultaat van Omar Munie wall

Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat van de Omar Munie Café Insta Lounge. Het was een eer om samen met Omar Munie hier aan te hebben mogen werken en een deel uit te mochten maken van een project binnen dit historische pand! Ben je een echte Instagrammer, influencer of heb je een zwak voor unieke hotspots? Dan zul je bij het zien van onderstaande afbeeldingen maar al te graag een bezoekje willen brengen aan de Omar Munie winkel in Den Haag: 

Feedback van de opdrachtgever!

Een droom die voor Omar Munie uitkomt: “I always say: If you follow your dream, you can achieve great things. One of my dreams was to open a Munie Café. Today we made our @muniecafe even more magical with the Munie Café Insta Lounge, thanks to @basmaweddings”. Omar Munie – Den Haag.

Je store styling ook omtoveren?

Wij komen graag met je in contact en plannen graag een vrijblijvend intakegesprek om je wensen te bespreken en een plan van aanpak op te stellen. Neem contact op met ons via 033-700 9703 of info@basmaweddings.nl. Bekijk ook de andere store styling projecten.

Opdrachtgever Omar Munie Clothing Den Haag
Planning/realisatie : 14 dagen
Budget : € 1.500 – 2.500

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.