Store styling Polaberry Rotterdam

Store styling Polaberry Rotterdam

Polaberry is a combination of artistic presentation, fresh strawberries and fruit, covered in Belgian chocolate. The concept was founded in Amsterdam in 2018 and inspired by the city to bring fresh and seasonal desserts to the community. Het concept is snel wereldwijd gegaan en inmiddels kun je de heerlijke specialiteiten ook in Bejing, Beirut, Chengdu, binnenkort in Doha, London bezoeken. BASMA Weddings was de gelukkige om deel te nemen aan de styling van de nieuwe store in Rotterdam.

Briefing voor de Polaberry florwerwall

Ontwikkel voor Polaberry Rotterdam een flowerwall met impact in de store. De opdrachtgever heeft een bijzonder plek voor zijn gasten gecreëerd binnen de store. De achtergrond voor deze positie had men het idee voor een flowerwall achtergrond. Maar niet zo maar een flowerwall. Dit zou en moest de trots en pronkstuk zijn van het restaurant.  Bijzonder flowers met in 3D een neon-verlichting lamp met de naam Polaberry Rotterdam.

Aanpak van store styling

Onze aanpak is altijd persoonlijk. Wij luisteren nauw naar de wensen van de klant en haar doel met de styling van haar store. Vervolgens stellen wij een plan van aanpak op. Voor dit project hebben wij een intake gehad waarin wij kennismaken, het thema (concept) bepalen, de kleuren, bloemsoorten en style. Keuze is niet gemakkelijk, want je moet meerdere factoren overwegen, denk aan: de bezoekers van je locatie,  uitstraling, imago van je organisatie, hoe sluit dit aan bij de rest van je entourage en meubilair en belangrijk: hoe kun je echt impact maken aangezien de lat hoog lag, namelijk een pronkstuk creëren binnen een oh zo bijzonder ingericht ruimte zoals Polaberry Rotterdam.

  • Stap 1: wij hebben de kleuren bepaald aan de hand van de wensen van de klant en architect. Tevens hebben wij bepaald hoe wij de bloemen aan de wand gaan bevestigen. Middels een klein onderzoek hebben wij ervoor gekozen de bloemstukken te lijmen aan de wand.
  • Stap 2: wij hebben één vierkante meter sample gemaakt voor de klant ter beoordeling.
  • Stap 3 Akkoord op de sample en aan de slag. Dit project heeft in totaal 30 dagen in beslag genomen vanaf gesprek tot aan realisatie.

Het resultaat van de store styling project

Het resultaat was een plaatje waar wij enorm trots op kunnen zijn. Daar kunnen wij uitgebreid over schrijven maar bekijk de resultaten in de onderstaande afbeeldingen. Opdrachtgever is razend enthousiast over de flowerwall die wij hebben gerealiseerd.

Feedback van de opdrachtgever!

Echt toppers!!!! Wij hebben Basma weddings genomen voor ons trouwdag en had meteen al een goed gevoel bij het eerste gesprek. Super professioneel en denkt enorm mee naar mogelijkheden. Wij zijn zo tevreden geweest dat wij bij het opstarten van ons nieuwe bedrijf Basma wedding genomen voor de styling. En het eindresultaat is uiteindelijk mooier dan verwacht?! Ik raad iedereen aan om voor hen diensten te gaan! Door: Esma Zariouh – Founding partners Polaberry Rotterdam.

Je store styling ook omtoveren?

Wij komen graag met je in contact en plannen graag een vrijblijvend intakegesprek om je wensen te bespreken en een plan van aanpak op te stellen. Neem contact op met ons via 033-700 9703 of info@basmaweddings.nl. Bekijk ook de andere store styling projecten.

Opdrachtgever : Polaberry Rotterdam
Planning/realisatie : 30 dagen
Budget : € 7.500 – 9.500

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.