+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

store styling

Store styling

BASMA Weddings ontwikkeld eigentijdse & trendy decoratieconcepten voor je winkel, café of restaurant. Met een helikopter view kijken wij breder en dieper naar inzichten om een bijzonder en eigen uitstraling te ontwikkelen. Wij kijken naar je merk, waar deze voorstaat en belangrijk wat wil je bezoekers vertellen en meegeven met decoratie. Hierna ontwikkelen wij een decoratieconcept dat niet alleen jou, maar ook je gasten zal verrassen met als resultaat meer en blijvende bezoekers van je zaak.

Decoratie in stijl

Je winkel, cafe of restaurant verdient het allerbeste. Store styling is iets van de laatste jaren. Tegenwoordig draait het niet alleen om je product of dienst aan de man te brengen, maar veel meer. Denk aan een beleving die je wil creëren in je ruimte zodat je bezoekers langer blijven en meer consumeren. Wij moeten echt leren van de Instore store styling van bijvoorbeeld de nieuwe deBijenkorf Malls. Denk bijvoorbeeld aan die van Amsterdam.

Aanpak store styling

Onze aanpak is altijd persoonlijk en eigen van je store styling. Wij luisteren nauw naar de wensen van de klant en haar doel met de styling van haar store. Vervolgens stellen wij een plan van aanpak op. Voor dit project hebben wij een intake gehad waarin wij kennismaken, het thema (concept) bepalen, de kleuren, bloemsoorten en style. Keuze is niet gemakkelijk, want je moet meerdere factoren overwegen, denk aan: de bezoekers van je locatie,  uitstraling, imago van je organisatie, hoe sluit dit aan bij de rest van je entourage en meubilair en belangrijk: hoe kun je echt impact maken aangezien de lat hoog lag, namelijk een pronkstuk creëren binnen een oh zo bijzonder ingericht ruimte.

Zekerheden

Hier kan je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil jij authentiek en bijzonder zijn. Onze missie is je droom laten uitkomen. BASMA Weddings streeft er altijd naar jouw grote dag een bijzondere draai te geven met als doel je dromen naar een hogere dimensie te brengen. Bekijk de store styling pagina.

Betrouwbaar

Ieder detail is ontzettend belangrijk voor jou. En hoe weet jij of een dienst betrouwbaar is? Luister naar je gevoel, want dat laat je nooit in de steek. Wij laten jou dit ervaren vanaf de eerste ontmoeting tot je vertrek uit de wedding ballroom. Bekijk onze store styling.

Behulpzaam

In een periode waarin jij zoveel moet regelen, kan je wel wat behulpzaamheid gebruiken. Wij gaan verder dan alleen waarvoor je ons hebt gevraagd. Zo houd je tijd over voor jezelf, je partner en de mooiste dag van je leven. Bekijk onze store styling pagina voor meer.

Bereikbaar

Niets is zo vermoeiend als wanneer de ingehuurde dienst niet goed bereikbaar is. Het zorgt voor stress en een onzeker gevoel. BASMA Weddings streeft er naar om 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar te zijn. Bekijk onze store styling voor alle tips.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Ook een bijzonder decoratieconcept?