store styling

Store styling decoratie

BASMA Weddings ontwikkelt eigentijdse & trendy decoratieconcepten voor jouw winkel, café of restaurant. Met een helikopterview kijken wij breder en dieper naar inzichten om een bijzondere en eigen uitstraling te ontwikkelen. Wij kijken naar je merk, waar dit voor staat en wat je je bezoekers en klanten wilt vertellen en meegeven met jouw decoratie. Hierna ontwikkelen wij een decoratieconcept dat niet alleen jou, maar ook jouw gasten zal verrassen met als resultaat meer en blijvende bezoekers van jouw onderneming.

Decoratie in stijl

Je winkel, cafe of restaurant verdient het allerbeste. Store styling is iets van de laatste jaren. Tegenwoordig draait het niet alleen om je product of dienst aan de man te brengen, maar veel meer. Denk aan een beleving die je wil creëren in je ruimte zodat je bezoekers langer blijven en meer consumeren. Wij moeten echt leren van de Instore store styling van bijvoorbeeld de nieuwe deBijenkorf Malls. Denk bijvoorbeeld aan die van Amsterdam.

Aanpak store styling

Onze aanpak is altijd persoonlijk. Wij luisteren nauw naar de wensen van de klant en haar doel met de styling van haar store. Vervolgens stellen wij een plan van aanpak op. Voor dit project hebben wij een intake gehad waarin wij kennismaken, het thema (concept) bepalen, de kleuren, bloemsoorten en style uitkiezen. Een keuze is niet gemakkelijk, want je moet meerdere factoren overwegen, denk aan: de bezoekers van je locatie, uitstraling, imago van de organisatie, hoe sluit dit aan bij de rest van de entourage, het meubilair en belangrijk: hoe kun je echt impact maken aangezien de lat hoog lag, namelijk een pronkstuk creëren binnen een oh zo bijzonder ingericht ruimte.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.