Kies jouw Tables & Chairs

De mooiste dag van je leven verdient tables & chairs met een bijzondere uitstraling. Kies jouw tables & chairs uit onze collectie.

Sprookje

Op iedere bruiloft heb je uiteraard ook tafels en stoelen nodig. Je kunt namelijk je gasten niet zomaar de hele avond laten staan met een drankje en een hapje in de hand. BASMA Weddings is bereid om jouw gasten het juiste zitcomfort te geven en behandelt hen als echte royalty's. De tafels en stoelen zijn hier gebaseerd op het vertrouwen van de liefdessteden van de wereld en zijn een tikkeltje terug gegaan in de tijd. BASMA Weddings kiest er niet zomaar voor om datgene van jou dromen werkelijkheid te laten worden

Design

Comfort is er in verschillende gradaties en afhankelijk van jouw wensen is alles mogelijk. Het design van de tables en chairs zijn verassend, veelzijdig, smaakvol en verfijnd te noemen. Ze brengen jou en je gasten terug naar de edele tijden waar luxe niet voor iedereen is weggelegd. Indien je kiest voor het moderne design van het nu en de toekomst, is dit ook te realiseren. BASMA Weddings heeft besloten om een evenwicht te zoeken tussen de oude Renaissancetijd (jaar 1400-1600), Barok (jaar 1600- 1750) en de moderne tijd, anno nu. Het maakt BASMA Weddings niet uit of je voor een Engelse, Franse, Italiaanse, Arabische of Indiase stijl gaat of juist voor veel sprankelende lichtjes rondom de tables en chairs. BASMA Weddings is er van overtuigd dat er voor iedere unieke klant iets unieks te creeëren is, dus ook voor jou!

Stijlen

Het maakt BASMA Weddings niet uit hoe groot de zaal is. Onze tables en chairs zijn er in verschillende grootte en formaten en we denken dan ook graag met je mee welk formaat het beste bij jouw trouwlocatie en wensen past. Heb je er al over nagedacht of je gaat voor knus of juist ruimtelijk? Voor wit, goud, zilver of juist zwarte chairs? BASMA Weddings geeft je mee ‘open your eyes and heart for pure love and sensitivity and you will see what BASMA Weddings means’.

Zekerheden

Hier kan je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en te doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat ieder detail telt. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou tevreden te maken.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand gaan heel ver. Wij ontstressen door net iets meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat het totaalplaatje van je bruiloft op orde is en niet alleen ons aandeel.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn individuen met een privé-leven, maar wij doen ons best om 24/7 bereikbaarheid te realiseren.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Je bent 1 stap verwijderd van je sprookjes bride stage