Kies jouw Tables & Chairs

De mooiste dag van je leven verdient tables & chairs met een bijzonder uitstraling. Kies jouw tables & chairs uit onze collectie.

Sprookje

Op iedere bruiloft heb je uiteraard ook tafels en stoelen nodig. Je kunt namelijk je gasten niet zomaar de hele avond laten staan met een drankje en een hapje in de hand. BASMA Weddings is bereid om jouw gasten de juiste zitcomfort te geven en behandelt jouw gasten als echte royalty's. De tafels en stoelen zijn hier gebaseerd op het vertrouwen van de liefdessteden van de wereld en zijn een tikkeltje terug gegaan in de tijd. BASMA Weddings kiest er niet zomaar voor om datgene van jou dromen werkelijkheid te laten worden

Design

Comfort is er in verschillende gradaties en afhankelijk van jou wensen is alles mogelijk. Het design van de tables en chairs zijn verassend, veelzijdig, smaakvol en verfijnd te noemen. Ze brengen jou en je gasten terug naar de edele tijden waar luxe niet voor iedereen weg is gelegd en indien je het design van het nu en heden wilt terugbrengen op jouw bruiloft is dit ook te realiseren. BASMA Weddings heeft in het opzetten van haar organisatie besloten om een evenwicht te gaan zoeken tussen de oude Renaissancetijd (jaar 1400-1600), Barok (jaar 1600- 1750) en de moderne tijd de dag vandaag. Het maakt BASMA Weddings niet uit of je voor een Engels, Franse, Italiaanse, Arabische of Indiase stijl gaat of juist voor veel sprankelende lichtjes rondom de tables en chairs. BASMA Weddings is er van overtuigd dat er voor iedere unieke klant iets unieks in het vooruitschiet ligt, dus ook voor jou.

Stijlen

Het maakt BASMA Weddings niet uit hoe groot de zaal is. Onze tables en chairs zijn er in verschillende grootte en formaten en denken graag met je mee welke formaat het beste past bij jouw locatie en wensen. Heb je er al over nagedacht of je gaat voor knus of juist ruimtelijk? Voor wit, goud, zilver of juist zwarte chairs? BASMA Weddings geeft u mee ‘open your eyes and heart for pure love and sensitivity and you will see what BASMA Weddings means’.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Je bent 1 stap dichtbij voor
je sprookjes bride stage