+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Kies jouw Tafels en Stoelen

Tafels en stoelen op je grote dag. De mooiste dag van je leven verdient tafels en stoelen met een bijzondere uitstraling. Kies jouw tables & chairs uit onze collectie.

Sprookje

Op iedere bruiloft heb je uiteraard ook tafels en stoelen nodig. Je kunt namelijk je gasten niet zomaar de hele avond laten staan met een drankje en een hapje in de hand. BASMA Weddings zorgt ervoor dat jouw gasten het juiste zitcomfort ontvangen en behandelt hen als echte royalty's. De tafels en stoelen zijn hier gebaseerd op de liefdessteden van de wereld en zijn een tikkeltje terug gegaan in de tijd. BASMA Weddings kiest er niet zomaar voor om jouw dromen werkelijkheid te laten worden.

Design

Comfort is er in verschillende gradaties en afhankelijk van jouw wensen is alles mogelijk. Het design van de Tafels en stoelen is verrassend, veelzijdig, smaakvol en verfijnd te noemen. Ze brengen jou en jouw gasten terug naar de edele tijden waar luxe niet voor iedereen is weggelegd. Indien je kiest voor het moderne design van het nu en de toekomst, is dit ook te realiseren. BASMA Weddings heeft besloten om een evenwicht te zoeken tussen de oude Renaissancetijd (jaar 1400-1600), Barok (jaar 1600- 1750) en de moderne tijd, anno nu. Het maakt BASMA Weddings niet uit of je voor een Engelse, Franse, Italiaanse, Arabische of Indiase stijl gaat of juist voor veel sprankelende lichtjes rondom de tables en chairs. BASMA Weddings is er van overtuigd dat er voor iedere unieke klant iets unieks te creeëren is, dus ook voor jou!

Stijlen

Het maakt BASMA Weddings niet uit hoe groot de zaal is. Onze Tafels en stoelen zijn er in verschillende grootte en formaten en we denken dan ook graag met je mee welk formaat het beste bij jouw trouwlocatie en wensen past. Heb je er al over nagedacht of je gaat voor knus of juist ruimtelijk? Voor wit, goud, zilver of juist zwarte chairs? BASMA Weddings geeft je mee ‘open your eyes and heart for pure love and sensitivity and you will see what BASMA Weddings means’.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil jij authentiek en bijzonder. Onze missie en drijfveren zitten in het uit laten komen van jouw dromen. BASMA Weddings is altijd opzoek naar datgene om jou grote dag een bijzondere draai te geven met als doel je dromen tot een hoger dimensie brengen.

Betrouwbaar

Elke detail is ontzettend belangrijk voor jou. En hoe weet jij of een dienst betrouwbaar is? Luister naar je gevoel, want die laat je nooit in de steek. BASMA Weddings zal niet vragen haar te vertrouwen. Nee, wij laten jou dit ervaren vanaf de eerste ontmoeting tot je vertrek van je wedding ballroom.

Behulpzaam

In een periode waar jij zoveel moet regelen kun je wel wat behulpzaamheid gebruiken. BASMA Weddings neemt veel stress van je over door met je mee te denken. Wij gaan verder dan alleen waarvoor je ons hebt gevraagd. Zo hou je tijd over voor jezelf, je partner en de mooiste dag van je leven.

Bereikbaar

Niets is zo vermoeiend als je dienst niet goed bereikbaar is. Het zorgt voor stress en een onzeker gevoel. BASMA Weddings streeft ernaar om 24 uur per dag, zeven dagen bereikbaar te zijn. Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon, sms, WhatsApp, LinkedIn- Facebook- en Instagram-Messenger.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Je bent 1 stap verwijderd van je sprookjes Tafels en stoelen