The dream wedding of Justin Bieber en Hailey Baldwin in blogpagina

Justin Bieber, the dream wedding

Op deze blogpagina Justin Bieber, wie kent hem niet! De populairste muziek artiest van de jeugd, maar ook wellicht de Millennials. Een tijdje terug hebben hij en zijn vriendin Hailey Baldwin, die je misschien kent als beste vriendin van Kendall Jenner, het JA woord uitgewisseld. The dream wedding of Justin Bieber was niet zo publiekelijk gemaakt, omdat ze het kleinschalig hebben gehouden. Maar wij bij BASMA Weddings hebben allerlei leuke details kunnen verzamelen van deze magische bruiloft. Dus hier gaan we: The wedding of Justin Bieber and Hailey Baldwin. 

De bruiloft locatie van Justin Bieber 

De bruiloft van een geringe 154 gasten maakte een start in een kleine kapel, waar de bruid en bruidegom, Justin Bieber hun beloftes uitwisselden. J.Bieber was nogal nerveus, dit blijkt uit het feit dat hij 6 keer struikelde over zijn woorden tot hij ze uiteindelijk in één keer goed zei. Wanneer H. Baldwin de kamer binnentrad, speelden de viool spelers een romantisch liedje en begeleide haar vader haar de kapel binnen. De kapel had houten banken, in de kleuren bruin en wit. De beloftes werden uitgewisseld vòòr een enorme bloemenboog, gemaakt van groene planten en witte bloemen. Achter de pastoor, op de grond, lagen doorzichtige glazen in verschillende maten met witte kaarsen erin. Dit maakte het moment extra classy en romantisch. 

De receptie en bruiloft vonden plaats in het Montage Palmetto Bluff hotel, wat als een tweede huis was voor Justin, omdat hij er vaak naartoe vluchtte voor wat rust. Deze 7000 square ruimte, inclusief een grote tuin, was afgehuurd voor de grote dag. Met alle hotelkamers erbij. De cocktail receptie werd gehouden in de lobby van het hotel en de rest van het feest vond plaats in de magische Wilson ballroom. 

De extra festiviteiten voorafgaand aan de bruiloft

Natuurlijk zal een bruid niet zo enthousiast zijn voor de grote dag, tenzij haar vriendinnen eerst een geheim vrijgezellen feestje voor haar organiseren. Kendall Jenner mocht de rol op zich nemen als partyplanner van dit gezellige girly feest, wat bestond uit dames met witte jurken die al dansende uit hun dak gingen.

De dag vòòr de bruiloft, organiseerden Justin en Hailey een “rehearsel dinner” met een mosselen festijn. De gasten arriveerden in speedboten (want waarom ook niet!), er waren bowling-lanen aangelegd en er was een game room opgezet (met onder andere een pooltafel, tafelvoetbal, sjoelborden, bordspellen en meer). 

De speciale bruiloft van Justin Bieber

De totaal $1.3 miljoen kostende ‘Fantasy Garden’ bruiloft van de Biebers was mede mogelijk gemaakt door de enige echte Mindy Weiss. De festiviteiten duurden tot 2 uur in de ochtend en bekende gasten die aanwezig waren, zijn De Kardashians, J.B’s manager Scooter, Hailey’s modellen vriendinnen en een aantal muzikale talenten. Voor de entertainment traden Dany L.Ceaser, Poo Bear, Country duo Dan+Shay, West Coast Music en Usher op. Toen de nacht er wilder aan toe ging, besloot Justin Bieber om zijn nieuwe echtgenote een kleine show te geven en voor haar te zingen. 

Kleding van het bruidspaar

Het nieuwe koppel zag er stylish uit. Justin Bieber droeg een zwart-witte smoking en Hailey Baldwin had een off-shoulder witte jurk aan met een lange sleep waar “Till death do us part’ (tot de dood ons scheidt) aan de onderkant op geborduurd was. Tijdens het grote feest trok ze een comfortabelere witte jurk aan, met een turtle neck, een sexy scheur aan de zijkant en een zwart leren jasje. 

Bruidsfeest

Op het Fantasy Garden feest stonden lange witte tafels met simpele centerpieces, gemaakt met verschillende soorten witte bloemen. Naast de bloemendecoratie, werden er ook overal witte kaarsjes geplaatst, wat het een uiterst romantische sfeer gaf. De tafels hadden een moderne marble bovenkant en de stoelen waren vintage, rond en hadden de kleur blond hout. De catering gebruikte witte borden, gouden bestek en glanzende champagne glazen. Bij de gasten ingang hingen aan de zijkant witte gordijnen en aan het plafond kandelaren met kaarsen en groene takken decoratie. Waarom deze bruiloft de naam Fantasy Garden had vraag je? Dit is vanwege de magische plafond decoratie. Mindy Weiss koos voor dit project voor Spaanse mos en planten-slierten. Tussen deze tropische decoratie werden ook kleine led lichtjes geplaatst, voor een feestelijk effect. Het podium was simpel en wit, maar wanneer de muziek aan ging, werd de ruimte donker en werden de gasten verrast door de zwarte sterrenhemel op de muren en de gouden/paarse licht effecten op het plafond. Natuurlijk moeten populaire mensen als J.Bieber en H.Baldwin altijd nog een stapje verder gaan, en daarom regelden zij voor hun gasten MOet champagne-flessen waar hun namen en de trouwdatum opstond in Swarovski kristallen. 

Ben je geïnspireerd geraakt door de Bieber wedding en zou je soortgelijke decoratie willen hebben op jouw bruiloft? Dat kan! Van catering bestek, tot bloemen plafonds, BASMA Weddings staat paraat om te helpen met jouw bruiloft wensen. Je kunt contact opnemen via: 0337009703 en/ of info@basmaweddings.nl

Door Batoel El-Jeaid. Meer blogs van BASMA Weddings? Bekijk de blog pagina op basmaweddings.nl. Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creaties met speciale effecten, bekijk onze Youtube channel.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.