pexels-terje-sollie-

Trouw jij ook op de populaire trouwdatum 22-02-2022?

Trouwen op een mooie datum is zeer geliefd bij trouwparen. Dit kan een datum zijn met een speciale betekenis, een datum met een mooi getal of een datum op een feestdag. Vaak zijn de laatste twee snel geboekt bij zalen en decoratiebedrijven. Wil je toch trouwen op jouw geliefde datum? Blijf dan lezen voor een aantal tips!  

De datum van de bruiloft

Je bent ten huwelijk gevraagd en nu is het tijd om te beginnen aan het leukste project van je leven, de bruiloft. Het eerste wat je doet is het uitzoeken van de ideale droomdatum. Dit kan een seizoen zijn waarin je graag wilt trouwen, zoals de geliefde zomer. Of een dag waarop de meeste mensen vrij zijn, zoals Nieuw Jaar of ergens in de Voorjaarsvakantie.

Wellicht wil je een bruiloft geven op een dag die een speciale betekenis voor je heeft. Dit heb ik ook op mijn eigen bruiloft namelijk gedaan. Ik was verloofd op de 10de en 11de van augustus en mijn henna en bruiloft vonden plaats op dezelfde dagen, 2 jaar later. Toevallig kwam dit ook goed uit dat het midden in de zomer was, iedereen vrij had en het in het weekend viel. Het was perfect!

Corona tijden maakt trouwen lastig

Volgens de NOS moeten stellen flexibel zijn in 2022 met het uitzoeken van een trouwdatum, want veel bruiloften van dit jaar worden verplaatst naar volgend jaar vanwege de onzekere Corona tijden. Zo zal het jaar 2022 een druk jaar zijn vol festiviteiten. Van de lente tot aan de herfst, en vooral in de weekenden plannen koppels nu al volop hun trouwdatum. Daarbij verplaatsen ze dus ook afspraken bij trouwzalen, decoratiebedrijven, make-up/haar artiesten, catering en andere diensten naar 2022. En niet vergeten, zullen er ook nieuwe klanten zijn die graag in 2020 willen trouwen.

Trouwen op de droomdatum van 2022

De meest populaire datum van aankomend jaar is 22-02-2022 vanwege de mooie getallen. Ook de 22ste van de overige maanden zal nu al vol zijn. Wie wil nou niet een herinnering koesteren op zo een mooie datum! Mocht je bezig zijn met het inplannen van jouw bruiloft voor 2022, dan raad ik het volgende aan:

  • Begin ver van tevoren met het boeken van de diensten.
  • Kijk ook naar andere maanden en dagen in het jaar die ietwat minder populair zijn
  • Bekijk of je op een doordeweekse dag kunt trouwen in plaats van in het weekend
  • Contact zoveel mogelijk diensten en vraag of ze beschikbaar zijn die dag
  • Gaat 2022 niet lukken en kan je nog even wachten, kies dan alvast een droomdatum in 2023 uit

Mocht het niet lukken om diensten te regelen op jouw favoriete datum, bedenk dan of je aanpassingen kan maken, zoals een kleine bruiloft organiseren thuis of in een tuin. En ga opzoek naar diensten die niet hoog op de populariteit lijst scoren. Die zullen vast nog wel een plekje voor je over hebben, en net zo goed te werk gaan om jou een droombruiloft te geven! Neem dus vooral contact met ons op..

Door  Batoel El-Jeaid. Meer blogs van BASMA Weddings? Bekijk de blog pagina op basmaweddings.nl. Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creaties met speciale effecten, bekijk onze Youtube channel.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.