Trouwlocaties 

Trouwlocaties met allure

Je gaat trouwen! Van harte gefeliciteerd! Nu komt het moment om jouw droomdag te gaan plannen. Je bent er al snel genoeg achter gekomen dat er enorm veel bij komt kijken. Eindeloze keuzes… Waar begin je met plannen? Hoe vind je de perfecte trouwlocatie? Daar helpen wij jou graag bij. Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 beste trouwlocaties in Nederland. Kies je voor 1 van deze locaties in combinatie met BASMA Weddings als jouw weddingplanner? Dan ontvang je ook nog eens voordeel! Heb je nog vragen? Schroom dan niet en vul ons contactformulier in. Wij helpen je graag om jouw droomdag onvergetelijk te maken.

Trouwlocatie Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum

Koninklijk Instituut voor de Tropen trouwlocatie

Koninklijk Instituut voor de Tropen

Arendshoeve 'The Garden of Amsterdam' trouwlocatie

Arendshoeve ‘The Garden of Amsterdam’

Het Witte Huis Finley trouwlocatie

Finley het Witte Huis

Hilton Hotel Den Haag trouwlocatie

Hilton Hotel Den Haag

Hulstkamp Gebouw trouwlocatie

Hulstkamp Gebouw

Van der Valk Hotel Sassenheim trouwlocatie

Van der Valk Hotel Sassenheim

Grand Hotel Huis ter Duin trouwlocatie

Grand Hotel Huis ter Duin

Kasteel de Wittenburg trouwlocatie

Kasteel de Wittenburg

Het Atrium trouwlocatie

Het Atrium

Hoe werkt het?

Kan je maar geen keuze maken over je trouwlocatie? Geen stress, team BASMA Weddings helpt je graag bij deze lastige keuze. Je geeft je wensen van je trouwlocatie door aan ons en wij gaan samen met jou opzoek naar de locatie die zorgt voor de juiste match.

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.