Arendshoeve 

Arendshoeve ‘The Garden of Amsterdam’

Bij Arendshoeve ‘The Garden of Amsterdam’ zijn er tal van mogelijkheden voor de mooiste dag van jullie leven, denk aan een festival bruiloft compleet met foodtrucks, een urban jungle sfeer, intiem en romantisch, kleurrijk of bohemian. De overdaad aan bijzondere kamerplanten en de vijvers met koikarpers en een schildpad maken de Arendshoeve uniek en verrassend.

Historie

In 1852 begon de overgrootvader van de huidige eigenaar, Jacob van Zijverden, een boerderij en noemde de boerderij en alle omliggende grond ‘De Arendshoeve’. De locatie is gevestigd op het voormalige Haarlemmermeer dat in 1852 is drooggelegd. In 1962 gooide de ouders Jacob het roer om en gingen rozen onder glas telen. Jacob nam in 1980 het bedrijf over van zijn ouders en breidde het uit van 4500m² naar 18500m² en hij ging zich specialiseren in de teelt van groene planten. De evenementenlocatie is ontstaan door verschillende wetenschappelijk artikellen uit 1996, waarin stond dat planten een positief effect hebben op het welzijn van mensen. Een deel van de kwekerij is omgebouwd tot evenementenlocatie en het andere deel is nog steeds een kwekerij met een assortiment bijzondere groene planten.

Faciliteiten

5 – 1000

€5.000 – €10.000

150m² – 1.800m²

Ja

Ja

Ja

Bijzonder geschikt voor

ceremonie
feest
open buffet

Zalenoverzicht

Zalenoverzicht Arendshoeve 'The Garden of Amsterdam'

Ligging

De Arendshoeve ‘The Garden of Amsterdam’ is midden in de Randstad gevestigd.

nabij treinstation

Nee

bereikbaar per ov

Ja

nabij snelweg

Ja

eigen aanlegsteiger

Ja

luchthaven

Ja

eigen parkeergelegenheid

Ja

parkeerplaats

Ja, ze beschikken over 400 parkeerplaatsen

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Heb je vragen over trouwlocaties? Wij helpen je graag