Finley het Witte Huis 

Finley het Witte Huis

Bij Het Witte Huis Finley kan je per boot je entree maken bij de rietgedekte villa met tuin aan de Loosdrechtse Plassen. Maar je kan er zelfs voor kiezen om per helikopter aan te komen op je huwelijksdag. De locatie biedt vele mogelijkheden om uw trouwdag bijzonder te maken.

Historie

In 1932 plaatste de toenmalige eigenaar een advertentie op te laten weten dat er op een unieke locatie aan de Loosdrechtse Plassen een gelegenheid voor baden en zwemmen was en al snel was er ook mogelijkheid tot een prima consumptie. Na de oorlog was er zelfs sprake van een restaurant a la carte. Het zwembad bestaat niet meer, maar de unieke en overweldigende locatie wel.

Faciliteiten

2 – 250

€7.500 – €20.000

80m² – 450m²

Nee

Ja

Ja

Bijzonder geschikt voor

11
064
13

Zalenoverzicht

Zalenoverzicht Finley het Witte Huis

Ligging

 In de buurt van Utrecht vind je deze prachtige idyllische locatie die schuilgaat tussen de bossen en uitzicht biedt over de Loosdrechtse Plassen.

29

Nee

30

Ja

31

Ja

32

Ja

33

Ja

35

Ja

34

 Ja, ze beschikken over 50 parkeerplekken. Er is eventueel een mogelijkheid om extra parkeerterrein te huren.

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: een bijzondere trouwlocatie. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Juiste keuze voor trouwlocatie. Dat is ontzettend moeilijk voor je mooiste dag. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel. Ook in trouwlocatie keuze.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Heb je vragen over trouwlocaties? Wij helpen je graag