Finley het Witte Huis 

Finley het Witte Huis

Bij Het Witte Huis Finley kan je per boot je entree maken bij de rietgedekte villa met tuin aan de Loosdrechtse Plassen. Maar je kan er zelfs voor kiezen om per helikopter aan te komen op je huwelijksdag. De locatie biedt vele mogelijkheden om uw trouwdag bijzonder te maken.

Historie

In 1932 plaatste de toenmalige eigenaar een advertentie op te laten weten dat er op een unieke locatie aan de Loosdrechtse Plassen een gelegenheid voor baden en zwemmen was en al snel was er ook mogelijkheid tot een prima consumptie. Na de oorlog was er zelfs sprake van een restaurant a la carte. Het zwembad bestaat niet meer, maar de unieke en overweldigende locatie wel.

Faciliteiten

2 – 250

€7.500 – €20.000

80m² – 450m²

Nee

Ja

Ja

Bijzonder geschikt voor

Dj booth
receptie
photoshoot

Zalenoverzicht

Zalenoverzicht Finley het Witte Huis

Ligging

 In de buurt van Utrecht vind je deze prachtige idyllische locatie die schuilgaat tussen de bossen en uitzicht biedt over de Loosdrechtse Plassen.

nabij treinstation

Nee

bereikbaar per ov

Ja

nabij snelweg

Ja

eigen aanlegsteiger

Ja

luchthaven

Ja

eigen parkeergelegenheid

Ja

parkeerplaats

 Ja, ze beschikken over 50 parkeerplekken. Er is eventueel een mogelijkheid om extra parkeerterrein te huren.

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.