Het Atrium

Het Atrium

De meest bijzondere dag van je leven vieren in een imposante en unieke publieke ruimte van Den Haag!? Dat is mogelijk bij Het Atrium, de ontvangstruimte van het stadhuis. Het Atrium is hoog, licht, ruim en open.

Historie

In 1995 is het stadhuis van Den Haag geopend en sindsdien organiseert Stichting Atrium City Hall er diverse activiteiten. Het stadhuis is ontworpen door de Amerikaanse architect Richard Meier. Hij staat bekend om zijn strakke vormen, het gekozen materiaal en de witte uitstraling. Wit is voor Meier het symbool van helderheid, zuiverheid en perfectie. Daarnaast was het idee om het gebouw wit te maken zodat de gebruikers er zelf kleur aan konden geven. Meier heeft samen met het stadsbestuur besloten dat het een actieve ontmoetingsplek zou worden. Het Atrium is een open, gastvrij en dynamische plek.

Faciliteiten

5 – 1.500

€30.000

4.500m²

Ja

Nee

Nee

Bijzonder geschikt voor

Grote evenementen
live muziek

Zalenoverzicht

Zalenoverzicht Het atrium

Ligging

 Het Atrium is de ontvangstruimte van het stadhuis van Den Haag en bevindt zich in hartje centrum .

nabij treinstation

Ja, Den Haag CS en HS liggen op 10 minuten loopafstand

bereikbaar per ov

Ja

nabij snelweg

Ja

eigen aanlegsteiger

Nee

luchthaven

Nee, The Hague Airport  ligt op ongeveer 30 minuten rijden.

eigen parkeergelegenheid

Nee

parkeerplaats

Nee, onder het stadhuis bevindt zich een betaalde parkeergarage die met een directe lift naar het Atrium is verbonden. Daarnaast bevinden zich op loopafstand diverse betaalde parkeergarages

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.