Hilton Hotel Den Haag

Hilton Hotel Den Haag

De perfecte setting voor jullie droombruiloft vind je bij het Hilton Hotel Den Haag. Ontvang je gasten met een glas champagne en een hapje in het lichte atrium en houd vervolgens je ceremonie in de elegante balzaal, geïnspireerd op de werken van Mesdag.

Historie

In 2010 opende in het historische centrum, dicht bij de ambassadewijk, van Den Haag dit prachtige Hilton Hotel. Het is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de PTT.

Faciliteiten

2 – 300

€9.000 – €15.000

266m²

Ja

Nee

Ja

Bijzonder geschikt voor

052
10
8
066
064

Zalenoverzicht

Zalenoverzicht Hilton Hotel Den Haag

Ligging

Dit eigentijdse hotel is gevestigd in het historische centrum van Den Haag. Op loopafstand bevinden zich het Vredespaleis, de Koninklijke stallen en het Binnenhof waar je prachtige foto’s kunt maken.

29

Ja

30

Ja

31

Ja

32

Ja

33

Ja

35

Nee

34

Nee, bij parkeergarage Mauritskade is betaald parkeren mogelijk

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: een bijzondere trouwlocatie. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Juiste keuze voor trouwlocatie. Dat is ontzettend moeilijk voor je mooiste dag. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel. Ook in trouwlocatie keuze.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Heb je vragen over trouwlocaties? Wij helpen je graag