Hulstkamp Gebouw

Hulstkamp Gebouw

Trouwen bij een not-your-typical trouwlocatie is mogelijk bij het Hulstkamp Gebouw. Dit rijksmonument is authentiek en groots van buiten, stijlvol en hedendaags van binnen. Het Hulstkamp Gebouw beschikt over diverse ruimtes om je gasten te ontvangen voor een aperitief en vervolgens te laten genieten van het heerlijke diner.

Historie

In 1888 werd door de firma Laming & Sons de opdracht gegeven tot de bouw van het pand. Het ontwerp is afkomstig van architect Jacobus Pieter Stok. Hij ontwierp het pand in Neorenaissance Stijl. In 1892 werd het pand betrokken door de firma Laming & Sons die er een margarine- en kaas fabriek met kantoor, woonhuis en opslagplaats van maakte. Dit bedrijf ging na een tijd failliet en het pand werd van 1919 tot 1972 eigendom van de firma Hulstkamp & Zoon & Molijn en zij vestigde een jenever distilleerderij in het pand. Nadat ook zij weg waren was het pand van 1980 tot 1995 een mariniersmuseum. Daarna is het kantoorgebouw grondig gerenoveerd en is de distilleerderij gesloopt en is het een feest- en congrescentrum geworden zoals we dat nu kennen.

Faciliteiten

10 – 350

€2.500 – €5.500

100m² – 333m²

Nee

Nee

Ja

Bijzonder geschikt voor

receptie
diner

Zalenoverzicht

Zalenoverzicht Hulstkamp Gebouw

Ligging

Het gebouw is gelegen op het Nostalgische Noordereiland en vormt een markant monument in de futuristische skyline. Het ligt dicht aan de oevers van de Maas en vlakbij de befaamde Erasmusbrug.

nabij treinstation

Nee

bereikbaar per ov

Ja

nabij snelweg

Nee

eigen aanlegsteiger

Ja

luchthaven

Nee

eigen parkeergelegenheid

Ja

parkeerplaats

Ja

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.