Kasteel de Wittenburg

Kasteel de Wittenburg

Kasteel de Wittenburg is de ultieme entourage voor een bijzondere bruiloft. Dit elegante kasteel ademt traditionele hoffelijkheid en een gemoedelijke sfeer. De locatie zal zorgen voor een persoonlijk en warm gevoel.

Historie

In 1899 koopt jonkheer Helenus Marinus Speelman het stuk land en bouwt daar een buitenhuis op. Het ontwerp van het kasteel komt van architect J.J. van Nieukerken. De bouw van het kasteel is meerdere keren stilgelegd door de visie van Jonkheer Speelman. Tijdens de bouw werden er weer delen afgebroken en gewijzigd. Uiteindelijk was in 1901 de bouw van het kasteel eindelijk klaar. Kasteel de Wittenburg opende haar deuren in 1963.

Faciliteiten

30 – 400

€7.500 – €15.000

39m² – 316m²

Nee

Ja

Ja

Bijzonder geschikt voor

10
059
064
8

Zalenoverzicht

Zalenoverzicht Kasteel de Wittenburg

Ligging

Deze locatie is gevestigd in het prachtige Wassenaar en heeft een sprookjesachtige kasteel tuin met vijver met fontein

29

Nee

30

Ja

31

Ja

32

Nee

33

Nee, Schiphol ligt op ongeveer 30 minuten rijden.

35

Ja

34

Ja, ze beschikken over 200 parkeerplaatsen

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: een bijzondere trouwlocatie. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Juiste keuze voor trouwlocatie. Dat is ontzettend moeilijk voor je mooiste dag. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel. Ook in trouwlocatie keuze.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Heb je vragen over trouwlocaties? Wij helpen je graag