Van der Valk Hotel Sassenheim

Van der Valk Hotel Sassenheim

Van der Valk Hotel Sassenheim heeft jarenlange ervaring met het organiseren van bruiloften van diverse culturen. Van een intieme receptie tot een spetterend feest met DJ, bij het team van Van der Valk Hotel Sassenheim kunt u terecht met al uw uiteenlopende wensen.

Historie

Martinus van der Valk was veel onderweg vanwege zijn beroep als autohandelaar en hij kwam erachter dat je nergens zo lekker kan eten als thuis. Hier is het idee ontstaan om een plek te creëren waar gasten lekker konden eten. In 1939 opende Martinus samen met zijn vrouw Rie in Voorschoten een café/restaurant. Martinus en Rie kregen samen 12 kinderen en Martinus wilde voor ieder kind een eigen zaak neerzetten. Deze zaken werden in de jaren na de Tweede Wereldoorlog opgebouwd. Ze kregen deze eigen zaak niet cadeau, maar er moest hard voor gewerkt worden. In de jaren erna is het bedrijf uitgebouwd door de klein- en achterkleinkinderen van Martinus en Rie.

Faciliteiten

32 – 900

€5.000 – €9.500

55m² – 610m²

Nee

Ja

Ja

Bijzonder geschikt voor

overnachting
photoshoot
open buffet
ceremonie
live muziek

Zalenoverzicht

Zalenoverzicht Van der Valk Hotel Sassenheim

Ligging

 Van der Valk Hotel Sassenheim is gelegen in het hart van de Bollenstreek.

nabij treinstation

Ja

bereikbaar per ov

Ja

nabij snelweg

Ja

eigen aanlegsteiger

Nee

luchthaven

Ja

eigen parkeergelegenheid

Ja

parkeerplaats

Ja, ze beschikken over 400 parkeerplekken

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.