+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Kies je verlichting

De mooiste dag van jouw leven verdient prachtige lights. Maak een keuze uit onze collectie.

04 Muurprojectie

Projecties

Led dansvloer 4x4

Dansvloeren

Sfeerverlichting Large

Sfeerverlichting

Theater Volgspot Premium

Volgspots

Moving heads Premium

Moving heads

Sprookje

Verlichting op de bruiloftlocatie is van essentieel belang. Het is onmogelijk om het licht niet goed te hebben afgestemd op de kleuren, de drukte, de muziek en uiteraard het bruidspaar. Ook voor de gasten moet goed nagedacht worden over het licht. Dit, omdat je met licht sfeer en emoties kunt creรซren die de juiste ambiance voor de avond kunnen verzorgen. En laten we ook niet vergeten dat de gasten graag willen zien wat er te zien valt.

Design

De designs van de special effects zijn echt iets voor de moderne tijd. De zaalverhuur anno 2018 kent hoge plafonds en balustrades en dat is dan exact waar BASMA Weddings naar op zoek is geweest. BASMA Weddings is van mening dat de ruimte waar jij samen met jouw dierbaren de mooiste dag van je leven viert, optimaal benut en gevuld moet worden. De special effects worden in de meeste gevallen gebruikt bij de intrede van de zaal, bij de eerste dans of juist de laatste dans. BASMA Weddings heeft ervoor gekozen om voor hoge kwaliteit te gaan van alle producten die zij aanbiedt. Zij kan jou dan ook garanderen dat het assortiment aan vuurwerksoorten jouw hoofd kan doen tollen. Ook als er een balustrade in de zaal aanwezig is, is het mogelijk om vuurwerk in watervaleffect te realiseren. We verzorgen vuurwerk dat op de beat van de muziek afgestoken wordt, maar je kan bij BASMA Weddings ook terecht voor ronddraaiende vuurwerk. Met vuurwerk kan je bij BASMA Weddings dus letterlijk alle kanten op.

Stijlen

Naast vuurwerk is het ook mogelijk om voor een zachter karakter te gaan wat de special effects betreft. Je kan kiezen tussen romantisch hoge of lage rook, confetti in verschillende kleuren en formaten en zelfs een bellenblaasmachine die belletjes de lucht in schiet. Heb jij een andere gedachte bij special effects die BASMA Weddings nog niet opgenomen heeft in het assortiment? Dan nodigt BASMA Weddings je uit om jouw gedachtenspinsel met ons te delen. Niets is te gek, alles kan.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil jij authentiek en bijzonder. Onze missie en drijfveren zitten in het uit laten komen van jouw dromen. BASMA Weddings is altijd opzoek naar datgene om jou grote dag een bijzondere draai te geven met als doel je dromen tot een hoger dimensie brengen.

Betrouwbaar

Elke detail is ontzettend belangrijk voor jou. En hoe weet jij of een dienst betrouwbaar is? Luister naar je gevoel, want die laat je nooit in de steek. BASMA Weddings zal niet vragen haar te vertrouwen. Nee, wij laten jou dit ervaren vanaf de eerste ontmoeting tot je vertrek van je wedding ballroom.

Behulpzaam

In een periode waar jij zoveel moet regelen kun je wel wat behulpzaamheid gebruiken. BASMA Weddings neemt veel stress van je over door met je mee te denken. Wij gaan verder dan alleen waarvoor je ons hebt gevraagd. Zo hou je tijd over voor jezelf, je partner en de mooiste dag van je leven.

Bereikbaar

Niets is zo vermoeiend als je dienst niet goed bereikbaar is. Het zorgt voor stress en een onzeker gevoel. BASMA Weddings streeft ernaar om 24 uur per dag, zeven dagen bereikbaar te zijn. Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon, sms, WhatsApp, LinkedIn- Facebook- en Instagram-Messenger.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Je bent 1 stap verwijderd van
je sprookjes verlichting