Verlichting bruiloft decoratie

Kies je Verlichting

Wil je je trouwlocatie omtoveren tot een sprookje en je gasten verrassen? Wil je speciale en bijzondere inrichting aan meubilair. Bekijk het assortiment aan meubilair van BASMA Weddings voor een onvergetelijke dag.

Spectaculaire verlichting

De hoogste punt van je bruiloft is dat ene moment dat je intrede doet in je ballroom. Laat je moment bijzonder maken of tover je locatie om tot een prachtig paleisje met verlichting.

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

De meubilair op je bruiloft.

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Heb je vragen over effecten?
Neem contact op