Projecties

Licht op de bruiloftlocatie is van essentieel belang. Het is onmogelijk om het licht niet goed te hebben afgestemd op de kleuren, de drukte, de muziek en uiteraard het bruidspaar. Ook voor de gasten moet goed nagedacht worden over het licht. Dit, omdat je met licht intimiteit en emoties kunt creëren die daardoor voor de juiste sfeer zullen zorgen. Laten we tot slot niet vergeten dat de gasten graag willen zien wat er te zien valt.

Bijzondere Projecties

Steeds meer bruidsparen denken out of the box. Projecties op je bruiloft maar het natuurlijk nog spectaculairder. Het is ook een leuke en unieke manier om de gasten te verassen op de bruiloft. Wij van BASMA Weddings bieden tal van mogelijkheden aan voor jouw unieke projectie en je kunt het zo persoonlijk en romantische maken als je zelf wilt. Ben je niet overtuigd van ons assortiment Projecties? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek over je Verlichting d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.