Zen bruid op haar grote dag blog

Tips om Zen bruid te worden

Zen bruid. Iedereen doet altijd zijn/haar best om er top uit zien wanneer zij naar een evenement gaan. Maar de echte hoofdrolspelers op een bruiloft stressen er toch nog iets meer over. Alle ogen zullen namelijk op hen gericht zijn. Maar hoe kun je je als bruidje het beste fysiek en mentaal voorbereiden op je grote dag? No worries, ik geef een aantal geweldige tips! Op voor een Zen Bruid op je grote dag. 

Zen Bruid = No stress

Naast het denken aan muziek, gasten, decoratie en eten, heeft de bruid nog een extra stress moment op haar grote dag. Er perfect uitzien. We gaan ervan uit dat je al langs die amazing kapper bent geweest en de beste make-up goeroe jou heeft opgemaakt. Maar hoe zit het met de “beauty from within”, letterlijk en figuurlijk? Hoe zorg je voor een Zen bruid situatie? Want ook dat aspect is belangrijk. Je wilt natuurlijk stress vrij, gezond en zen zijn om echt van het feest te kunnen genieten.

Tips om Zen bruid te zijn in je hoofd

Om je mentaal zen te voelen raad ik aan om alle taken voor de bruiloft in een checklist te zetten en optijd te beginnen met het plannen en regelen. Hoe eerder je jouw droom instanties boekt, hoe minder stress je zult hebben. Zet ook niet een te hoge lat voor jezelf om alles perfect te hebben, want het allerbelangrijkste op een bruiloft is dat de bruid en bruidegom hebben genoten. Denk dus vooral aan jezelf, dan komt het goed. Wanneer je die mentale rust eindelijk hebt, zul je er fysiek ook gelijk beter uitzien. Voel je toch dat je wat energie mist? Dan is het volgende advies zeer geschikt om te volgen.

Tips om je lichamelijk zen te voelen

Wil je echt 100% genieten van jouw feest? Dan raad ik je de volgende activiteiten aan:

  • Yoga: regel een Yoga sessie. Lekker stretchen kan een heerlijk gevoel van Zen geven. Neem een vriendin mee, dan wordt het nog grappig ook wanneer jullie die onmogelijke posities uitproberen. En lachen is ook goed voor de stress hoor!
  • Turkse hamam: je huid zuiveren en genieten te gelijker tijd, dat kan zeker in een hamam. Een heerlijk bezoekje aan de sauna, of een scrubsessie kan wonderen doen voor de huid en en geeft een rustgevend gevoel.
  • Massage: als je te veel stress hebt, doet een massage wonderen. Liggen, rustige muziek beluisteren en helemaal Zen worden. Een goede voorbereiding voor een stress-free bruiloft!
  • Vaginaal stomen: ja je leest het goed. Het kan voor sommigen een gevoelig onderwerp zijn, maar ook reinigen from within creert een gevoel van Zen. De stomings producten van Fanct bijvoorbeeld hebben speciale kruidenformules die voor een frisse reiniging zorgen van de vagina en de baarmoeder. In een interview met Ouarda, komen we meer te weten over deze nieuwe trend.

Welkom in de wereld van Fanct

Fanct staat voor Female And Nature Come Together. Zij verkopen 4 soorten formules die een verfrissend gevoel geven. 10 jaar geleden kwam Ouarda in aanmerking met vaginaal stomen in Suriname. Het was toen nog vrij onbekend, dus begon ze een Amerikaanse studie te volgen die meer informatie gaf over dit concept. Hierna begon ze zelf te experimenteren met kruiden, en creerde ze Fanct. Vooral voor bruidjes is dit een fijne treatment om zich Zen en reinigend te voelen voor de bruiloft. BASMA Weddings en Fanct vonden het daarom leuk om een gratis stoompakket met consult weg te geven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is  @fanct_official te volgen en een vriendin te taggen onder de laatste post!

Wil je meer informatie over de stoom producten van Fanct of ben je nieuwsgierig naar de nieuwe collectie vrouwelijke intieme verzorging waar zij nu aan werken, bekijk dan de website de website van Fanct

Door  Batoel El-Jeaid. Meer blogs van BASMA Weddings? Bekijk de blog pagina op basmaweddings.nl. Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creaties met speciale effecten, bekijk onze Youtube channel.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.