Trouwen in de zomer op blogpagina

Zomerbruiloft; de zon maakt het allemaal nóg beter

De mooiste dagen van het jaar zijn in de zomer. De warme straling van de zon op je huid, de vrolijke vogeltjes die aan het fluiten zijn.. je krijgt er gelijk een glimlach van. Het is dan ook geen wonder dat de zomer HET bruiloft seizoen is. En om die woorden te bevestigen, deel ik een aantal ideeën voor zomerbruiloften. Start met dromen in 3,2,1…

De magische zomer tuinbruiloft

Het mooie van de zomer is dat het lekker warm blijft. Daardoor heb je de keuze om niet meteen voor een zaal te gaan, maar als een vrije vogel buiten kunt genieten van het feest. Je kunt kiezen voor een terras, een tuin van een landgoed, bij een kasteel, in het bos of gewoon in de achtertuin. Het fijne aan een tuinbruiloft is dat de zon gezellig meedoet en dat alles mooi in bloei staat. Dit is natuurlijk geweldig voor de foto’s! Of je nou gaat voor partytent, doeken of gewoon in de open lucht, deze optie staat op nummer 1 van de lijst zomerbruiloft ideeën.

Droomvakantie en bruiloft in één

Het komt wellicht niet vaak voor, maar het is wel echt een droom…trouwen op een zonnig eiland, lekker in de zomer. De Bahama’s, Zanzibar, de Malediven of Kreta…zie je het al voor je? Het wonderbaarlijke uitzicht, de frisse lucht, de mooie omgeving. WAUW. Deze keuze is alleen niet de meest simpele. Je kunt niet veel familie/vrienden uitnodigen, er zitten ook wel wat kosten aan vast en alles moet in het buitenland geregeld en gepland worden. Maar als je deze kans zou krijgen, zou ik hem wel nemen. Dan heb je wel een mooi verhaal te vertellen aan je (klein)kinderen later. En als ik advies mag geven, zou ik de trouwceremonie verbinden met je huwelijksreis. Dat scheelt reizen en kosten, want je bent dan al op locatie.

Zon, zee en strand

Wat aansluit op de eilandwedding, is de strandbruiloft. Lekker met blote voeten het zachte zand aanvoelen, een briesje zeelucht en een heerlijk zonnetje hoog in de lucht. Ook hier is het speciaal om een trouwceremonie te organiseren. Het is wel even wat organisatiewerk, want je kan niet op elk strand zomaar trouwen. Ook moet je denken aan de gasten: wil je op het zand trouwen, dan kunnen gasten niet met hakken komen of je laat anders een stevige loper bouwen. Trouw je bij een strandtent, houd dan rekening met het feit dat er veel bezoekers langs kunnen lopen en een kijkje willen nemen. Bij BASMA Weddings kun je uit prachtige bloemen kiezen. Dat past de sfeer op het strand helemaal aan! Net zoals het meubilair, die kun je helemaal aanpassen op een echte strandbruiloft. Hoe je deze zomerbruiloft ook wil hebben, vergeet alsjeblieft niet de zonnebrandcrème! Dan kan je immers met gemak blijven stralen.

Populaire zomer periode

Al met al is een bruiloft in de zomer heel populair en zijn de dagen lang, dus er kan NOG langer gefeest worden. Wie wil dat nou niet! En als je een magische mogelijkheid krijgt om jouw bruiloft anders te organiseren dan anderen, dan moet je die kans nemen. It will be your one of a kind wedding! Let dan wel op dat je op tijd begint met plannen, want druk zal het zeker zijn in de zomer. Ik kijk er in ieder geval naar uit om je dit seizoen tegen te komen bij BASMA Weddings, om jouw droom van de ideale bruiloft waar te maken. Welk seizoen dat ook mag zijn!

Door Batoel El-Jeaid. Meer blogs van BASMA Weddings?
Bekijk de blog pagina op basmaweddings.nl. Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creatie met bloemen, bekijk onze Youtube channel voor meer inspiratie. Foto by the amazing Meloen Fotografie

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.