Trouwen in de zomer

Zomer bruiloft; de zon maakt het allemaal beter

De mooiste dagen van het jaar zijn in de zomer. De warme straling van de zon op je huid, de vrolijke vogeltjes die aan het fluiten zijn.. je krijgt er gelijk een glimlach van. Het is dan ook geen wonder dat de zomer DE bruiloft season is. En om die woorden te bevestigen, deel ik een aantal zomerbruiloften ideeën. Start met dromen in 3,2,1…

De magische zomer tuin bruiloft

Het mooie van de zomer is dat het lekker warm blijft. Daardoor heb je de keuze om niet meteen voor een zaal te gaan, maar als een vrije vogel buiten kunt genieten van het feest. Je kunt kiezen voor een terras, een tuin van een landgoed, bij een kasteel, in het bos of gewoon in de achtertuin. Het fijne aan een tuin bruiloft is dat de zon gezellig meedoet en dat het land er bloeiend uit ziet. Dit is natuurlijk geweldig voor de foto’s! Of je nou gaat voor partytent, doeken of gewoon in de open lucht, deze optie is nummer 1 op de lijst van zomerbruiloft ideeën.

 Droomvakantie en bruiloft in één

Het komt wellicht niet vaak voor, maar het is wel echt een droom…trouwen op een zonnig eiland. De Bahama’s, Zanzibar, de Malediven of Kreta…zie je het al voor je? Het wonderbaarlijke uitzicht, de frisse lucht, de mooie omgeving. WAUW. Deze keuze is alleen niet de meest simpele. Je kunt niet veel familie/vrienden uitnodigen, er zitten ook wel wat kosten aan vast en alles moet in het buitenland geregeld en gepland worden. Maar als je deze kans zou krijgen, zou ik hem wel nemen. Dan heb je wel een interessant verhaal te vertellen aan je kinderen later. En als ik advies mag geven, zou ik de trouwceremonie in samenwerking doen met je huwelijksreis. Dat scheelt reizen en kosten, want je bent dan al aanwezig op de locatie.

Zon, zee en strand

Wat ook deels aansluit aan de eilandwedding, is de strand bruiloft. Lekker met blote voeten het zachte zand aanvoelen, een briesje zeelucht en een heerlijke zonnetje hoog in de lucht. Ook hier is het speciaal om een trouw ceremonie te organiseren. Het is wel even wat organisatie werk, want je kan niet op elk strand zomaar trouwen. Ook moet je denken aan de gasten: wil je in het zand trouwen, dan kunnen gasten niet met hakken komen of je laat een stevige loper bouwen. Trouw je bij een strandtent, houdt dan rekening dat er veel bezoekers langs kunnen lopen en een kijkje nemen. Hoe je deze zomerbruiloft ook wil hebben, vergeet alstublieft niet de zonnecrème!

Populaire periode

Al met al is een bruiloft in deze zonnige periode heel populair en zijn de dagen lang, dus er kan NOG langer gefeest worden. Wie wil dat nou niet! En als je een magische mogelijkheid krijgt om jouw bruiloft anders te organiseren dan anderen, dan moet je die kans nemen. It will be your one of a kind wedding! Let dan wel op dat je op tijd begint met plannen, want druk zal het zeker zijn. Ik kijk er in ieder geval naar uit om je dit seizoen tegen te komen bij Basma Weddings, om jouw droom van de ideale bruiloft waar te maken. Welk seizoen dat ook mag zijn!

Door Batoel El-Jeaid. Meer blogs van BASMA Weddings?
Bekijk de blog pagina op basmaweddings.nl. Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creatie met bloemen, bekijk onze Youtube channel voor meer inspiratie. Foto by the amazing Meloen Fotografie

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.